Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika zabalená v pohřebáckém a trochu morbidním obalu, který filmu dodává originalitu. Celkově jde o zajímavý nápad a vlastně se mi to líbilo, jen z toho nejsem tolik nadšená a něco mi stále chybí. Nejspíš to bude ten konec, který bych ocenila lépe, kdyby SPOILER Anabelle shodila televizi do vany a Elvis se oběsil. Hned by si člověk odnesl silnější zážitek a já bych tím pádem určitě zvýšila hodnocení.. ale takhle mi to připadá jako klasický romantický slaďák s trochou méně sentimentu, odehrávající se za zvláštních (a mimochodem nevysvětlitelných) okolností. Po celou dobu mě tam navíc rušila Blake Lively, která je prostě strašná herečka. Když fňukala nebo dělala hysterické scény,měla jsem chuť to vypnout nebo ji proplesknout,což bohužel nešlo.Každopádně oceňuji celou tu melancholickou atmosféru, Elvise jako kouřícího spisovatele se zvláštní zálibou fotit si mrtvé a především-spíš než romantická zápletka mě dostal vztah Elvise s jeho otcem. Nebránila bych se vůbec tomu, kdyby celou záležitost s barbínou vypustili:-) ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Lehce mi tu vadí hlavní protagonistka, ale dá se to přežít. Co se týče filmu, tak žádné výhrady nemám. Naopak jsem byl příjemně překvapen. Název zní teda trochu děsivě (evokuje to nějakou přeslazenou romantiku, či představu zaostalého chlapce s barbínkou), ale ono tomu tak vůbec není. Jelikož je to cíleno na diváka tak, aby jako jediný znal celou pravdu, dá se i vcítit do hlavního "hrdiny". 4*, protože to ještě do hrobu nepatří. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Garantuju vám, že takovouhle romantiku jste ještě nezažili, tedy rozhodně ne, co se okolností týče. Nádherný film, který je kouzelný pro svoji na nic si nehrající skromnost, láskyplnost a slušnost. Tohle mě náramně potěšilo a udělalo můj svět aspoň na 106 minut o trochu krásnější. Tohle vám prostě vyloudí na obličeji upřímný usměv vždy, když si na to vzpomenete a takových filmů je sakra málo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama