Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (228)

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Kvalitní nástupce Game Page. Recenze jsou na úrovni, použitý hudební doprovod lahodí mému uchu a Tukan i Bětka jsou sympatičtí a vtipní. U Game Page jsem se nezasmál nikdy, zatímco u Re-Playe se směju každý díl...a moderátoři se nemusí ztrapňovat nějakými připitomělými scénkami. Pravda je, že Tukan má o něco profesionálnější vystupování, než Bětka, ale Bětka je zase hezčí, tak se to vyrovná :)) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Cool tento pořad vyzdvihl z TV Public na vrchol. Od počátku velice vtipný, chytlavý a profesionální pořad o hrách. Výborná grafika, skvělé zpracování, vtipní moderátoři, perfektní hudba a hlavně nejprofesionálněji udělaný obsah, co jen jde. Zajímavosti, novinky, preview, reporty a samozřejmě recenze, vše udělané rychle, a to se cení. Recenze bývaly 2 týdny po vydání hry, když dostanou hru dřív, už ten víkend, co hra vyšla. To je ten hlavní rozdíl oproti konkurenci. Proto je Re-play tak populární a byl právem nejsledovanější pořad o hrách v České republice. Vše se samozřejmě změnilo v lednu 2019, kdy si Tukan s Bětkou udělali vlastní pořad a ačkoliv jsem pár dílů zvládl s novým složením, touto změnou pro mne symbolicky pořad skončil. Sledoval jsem od roku 2010, viděl úplně všechny díly a bylo to krásných 9 let...100% ()

Reklama

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobné pořadu Game Page, ale mě se tento líbí o něco víc. Public sice není tolik známá televize a já ji doma nemám proto se na to dívám na jejich stránkách. Ve 25 minutách toho stihnou celkem dost. Nejvíc se mi líbí jejich recenze umí to celkem dobře podat a většinou mám podobný názor. Hodnocení 80%. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Borku bych klidně nechal pomoderovat mi na chvilku joystick,ale že někdy něco hrála ji neuvěřím ani za sto let.Stejně tak ten pablb.Bud' tak hodný do piči už a přestan' říkat EZIO!!!!V té hře to jméno vysloví tak milionkrát,tak to asi mluví za všechno!Aspon' ten týpek co komentuje videa je v pohodě. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Game Page se nabízí, ale je několik rozdílů: Konzolové a PC hry jsou dohromady. Recenze nejsou uváděny vtipnou scénkou. Ač má tento pořad moderátory ne vždy pořad uvádějí. Ač hry recenzují různí recenzenti, komentáře čte jeden člověk. Dále recenzenti jsou kvalitní, někteří recenzovali PC hry, ještě když jsem byl na základce (to už je let). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama