Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (228)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nástupce Levelu Majstrov a Game Page, u něhož neveřejnoprávní produkce pochopila, že je potřeba dělat to vedle nadšení i s patřičným rozpočtem ergo profi designem - čímž nemyslím asi nejvýraznější ženskou postavu české herní scény Alžbětu Trojanovou, ale celkový formát a prezentaci pořadu. Tohle už má "západní" úroveň, a narozdíl od jiných netrpím nějakými antipatiemi ani vůči Mikoláši Tučkovi. Jiná věc samozřejmě je, jaké hry se tu prezentují, ale to je prostě zase daň za komerční povahu Re-Playe. Indie vývojáře sledují pravidelně na herních serverech, a vzestup této scény, umožněný mj. crowdfundingem, se dříve nebo později promítne všude. Za mě palec nahoru, i když neexistence konkurence nikdy nezpůsobila nic dobrého... 70% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Oproti konkurenčnímu "Game Page" se tento pořad více věnuje hrám a méně trapným scénkám a průpovídkám pro předškolní děti. Snad i ty recenze jsou tady o něco objektivnější a nebojí se sračku nazvat... ne úplně povedenou hrou. Nicméně ani "Re-Play" není impertinentních žvástů prosté, takže nad mírný nadprůměr s hodnocením jít prostě nemůžu ani za zlatý joystick. 61% ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zrovna zajímá probíraná věc, tak asi fajn, ale pokud nemáte vyloženě zájem o nic konkrétního, tak je to dost nuda. Taky délka pořadu dost pokulhává a styl některých rozhovorů mi zrovna moc nesedí. Dám 2 hvězdy, ale s dodatkem, že nejsem žádná herní pařanka, takže se na občas podívám spíše ze zájmu o čem budou mluvit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, i přesto, že už mi táhne pomalu na čtyřicet, si tu a tam zahraju nějakou tu hru – hlavně tedy na PC – takže zde občas najdu nějakou tu inspiraci. Starší pořady na tohle téma mi sice přišli zajímavější, ale tak to bylo dáno dobou i věkem. Souhlasím však, že je to vcelku i zábavné, člověk se dozví docela slušnou porci zajímavých informací i novinek – prostě klasický průměr… ()

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Jako dlouholetý hráč a čtenář Score nemůžu jinak než na plné hodnocení. Kvalitní a zároveń vtipné recenze povětšinou od starých známých ze Score, velice kvalitní moderátorská dvojice, která v poklidu strčí do kapsy všechny rádoby celebrity uvádějící všemožné pořady od Novy po Óčko a k tomu v neposlední řadě velice "šťavnatý" vizuál, který se k hernímu pořadu hodí naprosto dokonale (oproti Game Page -RIP- rozdíl o minimálně 4 ligy a 5 divizí). Pro každého, kdo hraje a navíc se o hry zajímá (a nejen brečí, jak už hry nejsou co bývaly) ideální půlhodinka u televize. Jediný pořad, kvůli kterému pravidelně zapínám televizi (když pominu fotbal). Jen tak dál. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama