Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (569)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Chcete slaďák? Pusťte si tenhle, protože má úroveň. Možná jsem jen kvůli Vanesse Paradis ztratil soudnost, ale fakt se mi to líbilo. Ostatně i komediální stránka filmu se nekrčí v koutku, začátek originálně vtipný, scéna v autě, kdy Vanessa zpívá George Michaela je moc vtipná a neuvěřitelně sexy, no a pak krátký rozhovor s Italem: "Už jsi ji přeřízl?" "Ještě ne". 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mezírka mezi zuby není sexy (nemluvě o tom, že u "paní Deppové" je mezírka slabé slovo).... "bohužel" je alespoň v tomto filmu na Vanesse Paradis sexy (VELMI sexy) vše ostatní:) K tomu je tu zručnou rukou vedená variace na tradiční romantickokomediální téma, v exkluzivních exteriérech i interiérech, s vtipem a šarmem Francouzům zdaleka ne vždy vlastním (třeba takový polský instalatér...:))). Nejenom kvůli živé ukázce snesitelné a zatraceně vtipné verze Roba Schneidera rozhodně doporučuji, i když to, že by se z (K)lamače Srdcí stala vaše srdcovka, by asi bylo možné jen v případě, že milujete Hříšný Tanec:) Ano, i ona hudebně vymazlená a jinak vcelku příšerná limonáda je díky zde přítomnému kouzlu filmem, který ne snad že by měl smysl, ale rozhodně má duši. BTW George Michael resp. Wham! jsou ve své osmdesátkové trvalosti (od slova trvalá/vodová/foukaná) stále jenom k popukání. A to je asi všechno, nač další rádobyvtipná slovní hodnocení. Mohl bych snad jen říct, že v dané kategorii jde za docela dlouhý čas o to nejlepší, co je v našich kinech k dostání, a že návštěvou projekce v dámské společnosti rozhodně neprohloupíte (a sami neutrpíte). 80% ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Smala jsem se vic nez u vetsiny americkych romantickych komedii. A i ta francouština je osvěžující změna. A tak jak Expendables bohate teži ze všech kliše akčního žánru, tak tohle těží ze všech kliše romantických komedií tak, až to zavání parodií. Ale nelze se nebavit, obzvláště ve chvíli, kdy Romain Duris se snaží napodobit Patricka Schwayziho... ty jeho otočky na kolenou dostaly v sedadle do kolen i mě :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Musím dať štyri. Film je zábavný, dobre obsadený i zahraný. A napriek tomu, že používa štandardnú romantickú schému, kde sa hrdina vydáva za niekoho iného, konečne(!!!) to nekončí dementne, ako pri väčšine amerických romantických filmoch. Teda nie je (naozaj nie je!!!) tam scéna "Ty si mi celú dobu klamal, ja vlastne ani neviem, kto v sutočnosti si.". Fakt som bol milo prekvapený... ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je (K)lamač srdcí sebezábavnější a není tuctovou romantickou komedií, pořád je ukotvený v neoriginálním schématu. Už od první scény tušíte, že se Alex seznámí s něčí přítelkyní, a právě ona bude ta jeho pravá. Jako tip na příjemný film na konec léta, ke kterému český distributor navíc vymyslel chytlavý překlad názvu, je ale výborný. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)

Reklama

Reklama