Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (569)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se říct, že to co kdysi udělal režijní debut Láska nebeská od britského Richarda Curtise, tak to letos udělal debut francouzského Pascala Chaumella. Dokázal téměř mrtvý romantického žánr postavit na nohy, přidat mu trochu inteligentního humoru a sem tam jiný než francouzský akcent. A hned máme všichni romantickou náladu. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mezírka mezi zuby není sexy (nemluvě o tom, že u "paní Deppové" je mezírka slabé slovo).... "bohužel" je alespoň v tomto filmu na Vanesse Paradis sexy (VELMI sexy) vše ostatní:) K tomu je tu zručnou rukou vedená variace na tradiční romantickokomediální téma, v exkluzivních exteriérech i interiérech, s vtipem a šarmem Francouzům zdaleka ne vždy vlastním (třeba takový polský instalatér...:))). Nejenom kvůli živé ukázce snesitelné a zatraceně vtipné verze Roba Schneidera rozhodně doporučuji, i když to, že by se z (K)lamače Srdcí stala vaše srdcovka, by asi bylo možné jen v případě, že milujete Hříšný Tanec:) Ano, i ona hudebně vymazlená a jinak vcelku příšerná limonáda je díky zde přítomnému kouzlu filmem, který ne snad že by měl smysl, ale rozhodně má duši. BTW George Michael resp. Wham! jsou ve své osmdesátkové trvalosti (od slova trvalá/vodová/foukaná) stále jenom k popukání. A to je asi všechno, nač další rádobyvtipná slovní hodnocení. Mohl bych snad jen říct, že v dané kategorii jde za docela dlouhý čas o to nejlepší, co je v našich kinech k dostání, a že návštěvou projekce v dámské společnosti rozhodně neprohloupíte (a sami neutrpíte). 80% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už američané spáchají podobnou infantilní sračku, osadí ji například seňorou Lopézovou, takže pokud člověk zvrací nad obsahem, může se alespoň kochat formou! Absolutně mi hlava nebere, jak si charismatický fešák jako Džony mohl uvázat na krk takové monstrum, o které by zdravý, heterosexuální jedinec neopřel ani kolo. Paní Rajská byla hnusná, už když cedila přes ten příkop v horních jedničkách "Žolitaksy" a musím říct, že roky k ní byly opravdu nemilosrdné. Mít něco takového doma, to je na celoživotní Deppku. Navzdory všem těm čtyř a více hvězdičkovým gayům a latentnímu Františkovi z Liberce musí Verbal s politováním konstatovat, že i francouzská komedie je mrtvá. Ať žije ta italská? ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat objektivní vysvětlení proč zrovna tahle romantika sklízí takové nadšení, ale z mého skromného pohledu zaválela především dobrým nápadem, eskapádou elegantního vtipu a docela zdatným prokličkováním mezi zaběhnutými žánrovými uličkami, aneb je potěšení sledovat film, u kterého si řeknete a teď přijde tohle… a ono to přijde úplně jinak, než jste si mysleli. 4 a ½. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

(K)lamač srdcí je jako dobře zkonstruovaný stroj. Na začátku měli tvůrci poměrně originální nápad a začali jej realizovat. K dispozici měli mnoho výborných součástek - perfektní herce, decentní humor, jenž není vlezlý, parádní soundtrack a v neposlední řadě skvěle zvolené prostředí. Jako celek potom tento snímek výborně funguje, pobaví, zaujme a potěší. Velmi příjemná podívaná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)

Reklama

Reklama