Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy o umírajících lidech. Nesnáším, když mě film donutí brečet jako želva. A že se to A little bit of heaven povedlo celých posledních třicet minut. Kate je mi stále nesympatická, ale ten doktor G. byl výborný. Kathy Bates dokazuje, že není herců malých rolí. No a celé je to... takové melancholicky depresivní a jakože komické (ale není). Zmiňovaná Listopadová romance se mi líbila proste mnohem víc. ()

Reklama

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Citlivý film s poměrně dobrými hereckými výkony obou hlavních hrdinů. Tento film je dalším z řady filmů o šílené nemoci, která je poslední dobou všude kolem nás a číhá za každým rohem - svinské rakovině. Duchařské vložky nemám ràd, zde jsou ale méně rušivé než u vysloveně duchařských filmů. Tento film doporućuji, ale nepočítejte s tím, že se budete smát až se budete za břicho popadat. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy ma dokážu zaujať, osloviť a niekedy aj rozplakať. Ale pri A Little Bit of Heaven som sa akurát pár krát zasmial a možno pri konci som bol trochu dojatý. Inak to bol celkom priemerný film, ktorý nenadchol ale ani nesklamal. Za zmienku stojí ešte celkom slušný soundtrack. (60%) You're dying, but I'm gonna give you three wishes. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama