Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát víc hvězdiček, už jenom proto, že umře, tenhle film se mi líbil, ale myslím si že by měl potěšit šťastným koncem. Podle mě by se měla vyléčit, i když vím, že v normálním životě to tak není, jinak se mi film líbil. Já bych mu jinak nic moc nevytkla, byl hodně dobrý, ale co, každý jednou umře a je jedno, jestli dříve nebo později. Lidem, kteří nemají rádi špatný konec, tak těm ji v žádném případě nedoporučuji. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Nevím...když jsem se díval třeba na film ,,Je to i můj život" věděl jsem, že je to citová ždímačka, ale nijak mi to nevadilo a nepřekáželo, ale u tohodle filmu mi to přišlo až moc okaté. Citová ždímačka tu byla zapnutá na max, ale jinak vcelku koukatelný snímek v hlavní roli s mou oblíbenou krásnou Kate Hudson. P.S.: Chlapa jí teda mohli vybrat hezčího!:) ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

WTF? Bernala mám celkem rád, ale v posledních dvou filmech celkem přestřelil (Letters for Julia a tohle). Hudson je tady opět ve své typické roli - to by zas až tak nevadilo. Co ovšem vadí je, že tohle je hybrid různých žánrů a z žádného jejich pohledu tenhle film nefunguje (na komedii málo vtipné, romantika nefunguje a na drama málo dramatické...) Takže nejlepší na celém filmu je Little Bit of Heaven - čili Peter Dinklage... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Mne sa to páčilo! Pekne vyrozprávaný životný príbeh plný humoru, lásky ale aj poriadnej drámy. Ako už som v pár prípadoch spomínal život nie je jednostranný a človek je tvor, ktorý má voľbu. Iba na nás je ako a s kým strávime čas, ktorý nám bol daný a presne o tomto je aj tento film. Ja osobne nemám moc rád Kate Hudson ale čuduj sa svete tu mi veľmi nevadila. jediná vec ktorá mierne ničí dokonalé hodnotenie je fakt, že na podobnú tému a tematiku bolo natočených množstvo filmov a tento aj keď je kvalitný nepatrí medzi top a aj preto "iba" 72%. ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Tady se na tu pilu tlačí a tlačí. V Malém kousku nebe se vysloveně tvůrci snažili vyvolat nějaké ty emoce všemi možnými způsoby. To bylo v podstatě to jediný, co mě na filmu vyloženě vadilo. Jenže ono když se to děje v podstatě celou jeho druhou část tak to neni nic příjemnýho a trochu to leze na nervy. Ve výsledku ve mě Kate a Gael zanechali vesměs kladný dojem. Hezká, občas i vtipná, brutálně romantická komedie u mě dosáhla na 60% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama