Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mělo to být o tom, jak překonávat problémy s humorem, dokázat se postavit i nepřízni osudu, jak se postavit neodvratnému konci. Ono to o tom také bylo, jen jako by se filmaři nedokázali dohodnout co chtějí točit a já se pak nedokázal zorientovat v tom, co vlastně sleduju. Komedii, drama či romanci. Žánry, které jen výjimečně dokáží stát vedle sebe v harmonické souhře. Podle distributora se máme připravit na na smích i slzy. Jenže jak může brát člověk smrt vážně, když se tu objevuje Whoopy Goldberg jako Bůh nebo naprosto zbytečný motiv tří přání, které dávají naději, že vše dopadne tak, jak romantická komedie dopadnout má - ale nemusí. Výjimkou porvrzující pravidlo je třeba Srdcová sedma. Celkově snadno zapomenutelné, ale koukatelné. 50 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Očekávala jsem to horší... zejména díky tomu, že je hlavní role obsazena Kate Hudson, kterou mám spojenou především s průměrnými až podprůměrnými romantickými komediemi. Ale na druhou stranu tu hrál Gael García Bernal, se svýma zvláštníma očima (který byl, nebo alespoň mně se zdálo, tak nějak upozaděn - možná to bylo dobře?), takže jsem to riskla. Námět to je pěkný (jestli se to tak dá říct), ale to zpracování mi až tak úplně nesedlo. Jediná linka, která mě trochu dojala a vážně zajímala byla ta s otcem a ta byla jen opravdu okrajová. Taky mi nějak uniklo, co bylo za problém s mámou. Nicméně... z toho, co jsem za poslední dobu viděla, byl tento film příjemně strávený čas. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

ako tu čítam tak lacné, klišé s časti možno, a ten pohreb určite to by nedokázal nikto sa lúčiť takto s človekom...ja som sa teda zasmial, po smútil, súcítil podľa mňa táto slušná romantická dráma splnila ciel a vyvolala u mňa tie správne emócie. Aj obsadenie je celkom slušné až na hlavného hrdinu ktorý mi nebol veľmi sympatický. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama