Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

WTF! Kdo z těch, kdo četl úžasnou předlohu od Jeffa Kinneyho by mohl dát tak vysoké hodnocení? Série (ne jen jedna knížka) kterou jsem četl minimálně 5x a kterou si nejspíše znovu připomenu, až nebudu mít co dělat, byla vtipná, originální a opravdu super. Tenhle film není vtipný, originální a už vůbec není super. Proč snad jediná postava, která v knižní předloze není - to jest novinářka v podání Chloe Grace Moretz si zasloužila jedinou hvězdu, kterou tomuhle můžu dát. Honem přečíst knížku a s hodnocením o 30% dolu. PS: vložené animace jsou narážky na knížku ;) Zneuctění knižní předlohy! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

taketo filmi boli kedysi pychou ceskej produkcie pre deti, ale momentalne su im dari v severskych a americkych filmovych studiach... nie je to nic kvoli comu by sa menily historicke knihy, ale deti to urcite potesi a mna ako dospelaka to nerozculovalo ale prijemne a nostalgicky pobavilo... vacsinou ide o nezavysle scenky poskladane do kopy tociace sa okolo hlavnej postavy grega (najmenej sympaticka postava filmu, egocentricky idiot ktoreho treba prefackat... o dost lepsi je robert capron ako jeho najlepsi priatel rowley a hlavne chloe moretz, ktorej je na skodu dost malo), ale vdaka dobrej rezii thora freudenthala (ktory predtym nakrutil hotel pre psy, ktory sa mi tiez dost pacil) vobec nenudi a obcas dokonca prekvapy i humor urceny rozhodne pre dospelych (hlavne vyber hlavnej ulohy do muzikalu wizard of oz a jej volba piesne)... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle druh filmů, jež jsou točeny z dětské perspektivy, protože mám pocit, že ve mně kus dítěte zůstal, a tak jsem schopen si to naplno užít. Tenhle film rozhodně není nějak objevný nebo snad nadprůměrně kvalitní, ale rozhodně je milý, příjemný, koukatelný a snadno stravitelný. Zkrátka je to taková dobrá blbost na odreagování a pobavení, a o to zde jde a podle mého názoru ani o nic jiné tvůrcům nešlo. Hlavní hrdina je docela sympatický chlapec, který má na cestě za oblíbeností prostě jen smůlu a moc mu nepomáhá ani jeho starší bratr, který ho jen provokuje a má ho jako terč svých vtípků. Hlavní hrdina se ale nevzdává, bohužel jak děj filmu plyne tak musí být divákovi jasné, že v tomto školním ročníku se už hlavní hrdina v žebříčku oblíbenosti posunout nestihne. Jako diváka mě docela nepříjemně překvapilo a hlavně zamrzelo, že když už hlavní hrdina zjistil, že je v něčem dobrý (mám na mysli zpěv), tak dostal ve školním muzikálu jen malou roli, to mi přišlo už ze strany scénáře (nebo tedy zřejmě knižní předlohy) jako moc velká rána pod pás vůči divákovi i vůči hlavnímu hrdinovi. Celkově ale film vnímám v rámci žánru jako film povedený, ale přece jen nikoliv nadprůměrný, a tak mu tedy uděluji tři hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $64,003,625Tržby Celosvetovo $76,127,784Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,232,483Tržby za predaj DVD v USA $41,322,659║ Na Americkú produkciu to ušlo, aj keď nemá to tu patričnú ľahkosť a zábavnosť ako podobný Francúzsky film Mikulášove šibalstvá,... vložené animácie tam dobre sadli. /60%/ ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ono to není špatné, ale až na Angie, a to především díky Chloe, se mi všechny hlavní charaktery v průběhu filmu zajedli a zprotivili. Kouká se na to dobře, ale když člověk na konci s nikým nesympatizuje, tak je to jaksi špatně, alespoň v rámci tohohle žánru. Jinak tam padají trefné či vtipné hlášky, sem tam nějaký povedený gag, ale ve výsledku je to film, co bohužel zapadne, protože se jeho poselství, nároky na diváka a to, co divákovi nabízí, míjí s majoritními skupinami a hodně lidí prostě bude mít pocit, že tam něco skřípe. Ale jinak je to nenáročný film, taková pohodička na sobotní odpoledne. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)
  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)

Reklama

Reklama