Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Tušení, že už jsem na takovýto film trošku starší, se vyplnilo. Diary of a Wimpy Kid tudíž není špatný film. Dovedu si představit, že dětem odhadem do 12 let se může velmi líbit. Ale co dospělý divák? Ten má protentokrát smůlu. Diary of a Wimpy Kid je hodně dětský film a pokud už máte nějaký ten pátek od základní školy za sebou, doporučuju se mu vyhnout velkým obloukem. Plusem některé malované scény, Chloe Moretz (dojem, že měla dostat víc prostoru je oprávněný) a můj oblíbenec Steve Zahn (platí to samé jako u Moretz). Na druhou stranu je třeba nutné sdělit, že je to film neurážející, milý a v zásadě dost neškodný. Za sebe musím říct, že ty 2* jsou tentokrát docela neobjektivní. Nenudil jsem se, nebavil jsem se. Šlo to tak trošku mimo mě. Měli by hodnotit opravdu jen děti! ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají opravdu štěstí, že si do filmu natáhli moji oblíbenou Chloe, jinak bych totiž tenhle film nikdy dobrovolně neviděl. Samozřejmě, že se nejedná o silně primitivní film, ale prostě jsou v ději fragmenty, se kterými nejsem spokojen. Chloe to tedy zachraňuje. Co vůbec měl znázorňovat ten plesnivý sýr? (jenom taková soukromá otázka, na kterou nečekám odpověď); Prezervativ? ❌ ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripominalo serial Wonder Years zasadeny do sucasnej doby. Ten bol vsak neporovnatelne lepsi. Technicky je to zvladnute pomerne dobre, Zachary Gordon a Chloe Moretz nedostatkom charizmy rozhodne netrpia ale vo vysledku sa jedna len o klasicky otrepanu pribehovu sablonu so striedanim vkusnych a menej vkusnych scen. Taky neskodny rodinny priemer ktory vylozene nenastve, ale ani nicim neprekvapi. Film na jedno pozretie. 50% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Neznám knižní bestseller amerického designera online her Jeffa Kinneyho (s dobrovolným čtením jsem bohužel seknul již na druhém stupni základní školy), ale hádám že tady se podařilo to, na čem ztroskotal Goscinnyho Mikuláš. Ono zrovna nebude nejjednodušší převést na plátna biografů jednotlivé elementární epizody ze života školou povinného hrdiny a zachovat si kouzlo a poetiku knižních stránek, ale z této adolescentní mozaiky cítím, že je na čase vzít čtení opět na milost. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dobrá, pohodová rodinná komedie s dobře hrajícima děckama, se sympatickým looserem, který je občas až moc looser na to, jak vypadá. Nepochybně i tací jsou, takže ano, dá se to v pohodě sledovat, dětem pustit a i dospělým doporučit (jasně, za podmínek, že mají rádi americký rodinný film, nebo hledají takový film, na který by se podívali společně s dětmi a neutrpěli újmu). ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)

Reklama

Reklama