Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takhle, neberte ty 2* tak, že je ten film špatný, on se docela dá, vlastně se na něj dá celkem v pohodě podívat, problém je ale v tom, že to vůbec není zábavné. Tak asi dvě, tři scény jsou dobré, ale ten zbytek je buď trapný, fekální (a toho tu není málo), nevtipný nebo mnohokrát opakovaný (divadelní představení, kde hlavní hrdina hraje strom, to už bylo snad úplně všude...). A právě u tohodle filmu by se měl člověk bavit, ale jestli fakt člověk není děcko, tak se prostě moc nezasměje, max tak pousměje. Jinak je to ale i poutavé, takže nemůžu říct, že bych se u toho bůhvíjak nudil, ale zábavné to fakt nebylo, dějově to je vlastně jenom sled scén ze života Grega, který je takový průměrný kluk, co se neustále blbě rozhoduje, ale vše dopadne dobře, jak jinak. Podívat se na to dá, ale podívaná to je hlavně pro děcka a na můj vkus je taková až moc dětinská. 2* ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

Pro mě příliš dětský, a proto asi jako dospělá tyto problémy a události už jdou mimo mě, ale chápu, že jako dospívající divák, nebo dítě si určitě přijde na své, já jsem se tady s tímto projektem hodně minula, tuto dobu mám už dávno za sebou a opravdu jsem ráda, že už ničím takovým nemusím procházet, dětská léta asi jsou fakt těžká, a zapadnout mezi sebe, taky nelehký úkol. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle byl krok hodně vedle. Komedie má bavit, ne prudit. A já se zasmál možná dvakrát. V čem byl problém? Cílová skupina je asi do 12 let, a ani tam nevím jistě, jestli se film ujme. V druhé půlce jsem měl chuť to vypnout. A nějaká pozitiva ? Chloe Moretz (Kick-Ass) - bezprostřední, sympatická - už se těším, až ji uvidím v dalším filmu. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

taketo filmi boli kedysi pychou ceskej produkcie pre deti, ale momentalne su im dari v severskych a americkych filmovych studiach... nie je to nic kvoli comu by sa menily historicke knihy, ale deti to urcite potesi a mna ako dospelaka to nerozculovalo ale prijemne a nostalgicky pobavilo... vacsinou ide o nezavysle scenky poskladane do kopy tociace sa okolo hlavnej postavy grega (najmenej sympaticka postava filmu, egocentricky idiot ktoreho treba prefackat... o dost lepsi je robert capron ako jeho najlepsi priatel rowley a hlavne chloe moretz, ktorej je na skodu dost malo), ale vdaka dobrej rezii thora freudenthala (ktory predtym nakrutil hotel pre psy, ktory sa mi tiez dost pacil) vobec nenudi a obcas dokonca prekvapy i humor urceny rozhodne pre dospelych (hlavne vyber hlavnej ulohy do muzikalu wizard of oz a jej volba piesne)... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Trvalo hodinu a pol sfilmovať scénu, kde Colin prinesie Rowleymu zmrzlinu. V telocvični bolo také teplo, že sa zmrzlina rýchlo topila. (megajalec)
  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)
  • Keď sa tvorcovia rozhodovali, kde natočiť film, hľadali "perfektné americké mesto." Našli ho nakoniec v Kanade. (megajalec)

Reklama

Reklama