Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (819)

juta 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku nám je Jenn představena jako hloupá fiflena, která si ráda koupe mobily v toaletních mísách. Pak když se příběh strne v její prospěch je těžké přejít na její stranu a fandit jí v jejích krutostech. Začátek se mě vůbec nelíbil a ani mě tohle nikdy nebavilo u podobných filmů. Po otočení se bylo na co dívat, sice by to bez toho začátku nešlo, ale začátek ten fajnový zážitek pokazil. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"No ty krávo", řval jsem hned několikrát. A vlastně ani nevím, jestli bolestí nebo jestli to bylo na Sáru. Film z pomezí žánrů Přehlídka dámského spodního prádla a Hardcore porno byl rozdělen na dva zásadně odlišné poločasy. Ten první režírovala tlupa neandrtálců a stála za velký šišatý bobek. V polovičce základní části se ale trenér vyměnil a je na místě přiznat si, že divoženka s neustále pečlivě upravenými vlasy zachránila sezonu a tým dostala až do play-off. V něm rozsekala všechno, co jí přišlo do cesty a mně nezbývá než napsat, že se svými technikami a nekonvenčním přístupem k hajzlům by měla honem rychle odletět do Paříže. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Horor dobrý, ale od začátku předvídatelný. Obrovská brutalita a hlavních aktérů znásilněné ženy mi nebylo ani trošičku líto a přál jsem jim daleko horší věci. Nejhůř dopadl Johnny a vůbec se nedivím. Neviděl jsem předchozí verzi ze staršího roku, ale co čtu komentáře, tak REMAKE byl o dost lepší.. 7/10 = 78% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť mě film nebavil. Paradoxně je napínavější první půlka - osamocená chatka v lesích, vědomí toho, co má přijít a hrdinka nebyla nijak extra nesympatická, takže se o ní člověk i bojí. Psychický teror byl taky docela silné kafe. Druhá půlka mě bavila výrazně míň. Pomsta je možná podaná brutálně, ale taky dost nudně a pro mě bez známek gradace. Věřím ale, že vůči originálu je to asi zlepšení. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: způsob potrestání je originální, Sarah Butler se snaží hrát přesvědčivě, daří se jí ve všech polohách, proměna atmosféry je rovněž povedená MÍNUS: motiv vidláků je banální, jejich chování mírně řečeno nelogické./// Shrnutí: Po více jak třiceti letech tvůrci přišli s remakem, který je velice drsný, brutální a pro někoho kdo nemá nakoukáno značně šokující. Má pořádnou atmosféru. O hrdinku máte strach, později cítíte stejně jako ona pořádnou chuť na pomstu. A netřeba zmiňovat že místní vidláci dostanou pořádně do těla./// Celkem 73%/// ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Chad Lindberg mal pôvodne stvárniť postavu Stanleyho, ale radšej si zvolil hrať postavu Matthewa. (misterz)
  • V konečnom scenári mala Jennifer (Sarah Butler) doraziť do chatky so svojím psom, ktorý by mal výrazný priestor vo filme. Psa sa nakoniec nepodarilo obsadiť do filmu, pretože najatie cvičeného by prekročilo rozpočet. Podľa režiséra Stevena R. Monroea, pes by zarobil viac peňazí ako ktokoľvek iný na filme. (Pat.Ko)
  • Mollie Milligan bola počas natáčania tehotná, čo tvorcovia zakomponovali do do úlohy pani Storchovej. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama