Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

kolik27 

všechny recenze uživatele

Co jsem tak četl, tak tady pár lidí přirovnává tento výborný seriál k Prcičkám .... Chyba !!! I Přes to, že Prcičky jsou pro mě srdcová záležitost. Je to, myslím si, sice příbuzný žánr, ale to je to jediné. Je zde vidět obdobný humor, ale absolutně jiná doba. Pro někoho možná nevkusné, ale to jen pro to, že se to týká zmíněné doby. Pro mě určitě nejlěpší seriál, co jsem za poslední dobu shlédl. Nechybí zde bravůrné herecké výkony, příbeh, kamera "happy end" a spoustu dalších plusů. No jestli někdo hodnotí záporně, by měl asi koukat na nějakej vaginální výtok v podobě dramatu a být soudný, čemu nerozumim, do toho se nese.. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

A to som si myslel, že na podobné ftákoviny som už starý. :-) Prcičkovsky prisprostalé zápletky typu "v ktorej striptérke som včera pri rozlúčke so slobodou nechal zásnubný prsteň?" sú síce vákuovo duchaprázdne a postavené na primitívnom humore so zdivočelými hormónmi, no občas vzduchom preletí skutočný "kameň". A okrem toho, hustota sporo odetých nadržaných rošteniek so sukňami pripomínajúcich širší opasok je miestami skutočne enormná a z každého druhého záberu na vás civí vypasovaný výstrih, takže na ploche 20 minút to napriek občasným nevkusným vulgaritám nestihne človeka otráviť. Sympatických 50% ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Prcičkama je děsně povrchní ... zatímco ty startujou touhou po ztrátě panictví, tady se všechno rozjíždí naplno a v plný polní se taky pokračuje. Vrzne si i ten největší loser, navíc hrdinové neztrácej čas nějakýma životníma láskama. Jsme přece mezi fotbalistama, a to je ta nejvíc cool nálepka, po jaký chlap může toužit; úplně jinej svět. No, dobře, sci-fi jako bejk; ale nápadů to má na rozdávání, stejně jako božích charakterů (Thad, Sammy, Harmon) - a to je v týhle branži vůbec nejcennější ... pak si člověk jen se slzou na krajíčku řiká, proč - do háje! - musej bejt "neverending" zrovna seriály jako Lost nebo HIMYM, když tu máme tak zoufale nevytěžený skvosty jako Love Bites nebo právě BMS. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné, dosť fekálne, dosť zvrhlé, dosť vtipné.. niekedy je lepšie zbytočne nemoralizovať...ten kapitán je totálny, ale totálny kokot.8/10 / a tá HUDBA!!!!/ edit: s odstupom času tomu musím dať za 5, od bms som dlhé roky nevidel nič, čo by ma pobavilo aspoň na takej úrovni ako táto pičovina, teším sa na celovečerný film. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Bylo období, kdy se kluci neustále bavili o jednom seriálu a já neměl ponětí o jaký seriál jde.Jednou mě už došla trpělivost, a tak jsem se zeptal, jak se ten seriál jmenuje a oni Blue mouintain state, a že je to o americkým fotbale.Tak jsem si ze začátku sehnal první tři díly.Po skončení prvního dílu jsem nevěděl co si má myslet.Byl neuvěřitelně šílený,cool a sexy zároveň.A tohle platí pro všechny serie.Některé díly jsou slabší, ale pak se ukážou díly, které jsou na hranici s genialitou.Postavám jednoznačně vládne trojice Alex-Thad-Sammy.Nadupaný seriál o jedné vysoké škole, kde by každý z nás chtěl být na místě hlavních hrdinů. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama