Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nudná a nevýrazná "komedie", ze které je snad jediná opravdu zábavná scéna až v samém závěru v titulcích. Jinak je to o bandě přestárlých ženatých "Don Chujánů", kteří se zoufale snaží dokázat, že jsou stále býjčci a ne seschlé švestky. Dokonce se svolením svých poloviček dostávají takzvanou týdenní propustku bez závazků. Deset minut po skončení filmu si marně snažím vzpomenout, co tam vlastně bylo a vybavují se mi jen výstavní ňadra jedné z hereček. Jinak nic. A přesně o tom to je. O ničem. Scénáristé zřejmě zamýšleli stvořit nadupanou vtipnou pohádku pro dospělé, ale příliš škrtili plyn a navíc zapomněli zataženou ruční brzdu morálních hodnot, která ze slibného námětu udělala rozbředlou sračku plnou protáhlých xichtů a trapných hlášek. 35% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když vaše manželství ovládne nuda a stereotyp, zkuste si ho nějak ozvláštnit, a to třeba tak, že si na týden dáte pauzu od manželství a budete si užívat, jako byste žádné závazky neměli. Buď to vaše manželství stmelí a budete se mít rádi stejně jako na začátku, nebo když ani tohle nepomůže, tak se holt vrátíte k těm stereotypům. Tahle komedie mi přišla docela zvláštní a poněkud neuspořádaná a chaotická. Navíc je bohužel tento film velmi nevýrazný, viděl jsem ho teprve před třemi dny a zjišťuji, že si z něj většinu nepamatuji, a i to o něčem svědčí. Přitom běžně mám romantické komedie rád a troufám si říci, že většina z nich mě dokáže zaujmout. Tato komedie mě sice taky dokázala zaujmout aspoň natolik, že jsem se u ní téměř nenudil a bez problémů jí zhlédl až do konce, ale jak už jsem napsal, její nevýraznost je tak velká, že v mých vzpomínkách zapadne tato komedie někam hodně hluboko a budu mít časem problém si vybavit, o co v ní vůbec šlo a kdo tam hrál. A z toho důvodu hodnotím tento film jako mírně podprůměrný, což v hvězdičkovém hodnocení obnáší udělení pouhých dvou hvězd. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Owena a jeho kamaráda už jaksi neuspokojuje jejich vztah se svými ženami a tak nastane čas, kdy si všichni potřebují dát voraz. A co myslíte, pomůže jim to k nalezení nových sympatií k neznámé nebo zjistí, že vlatně našli tu pravou? Tak jo, asi každý někdy potřebuje odpočinek, ale je jen na každém, jak s danou příležitostí naloží. Námět není špatný, ale je potenciálně nezvládnutý s nudnými herci, dokonce i s nudným Owenem. Takto si jeho vzestup k výšinám nepředtavuju! Týden bez závazků je jako týden bez větších nápadů, nudný, bez většího napětí a zábavy... 40% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až moc málo vtipných, za kule přitažených scének. Místo toho zbytečné protahování, honění se za vlastním ocasem a hrozně moc moralizování. Hall Pass mě po dlouhé době dokázal párkrát uzemnit, mlátil jsem sebou o postel a utíral si slzy. Bohužel jsem na další epileptický záchvat musel čekat dalších 15 minut při kterých jsem se naopak šťoural v prdeli. Nevyváženost je hlavním problémem veškerých současných komedií a právě Hall Pass se mezi ně může směle přidat. Místo toho, co by chtěl vidět asi každý divák, a to totální utržení z řetězu hlavních hrdinů a užívání si svobody, místo toho se celý smysl a děj filmu zatočil do zátoky "Kvalitní morálka" a v tomto smyslu pokračuje až do konce. Ano USA, ano silně věřící, ano Hollywood, ale do prdele, čekal jsem, že opět celý film neprokouknu po jednom traileru. Přesto dialogy psal inteligentní člověk, který ví téměř vše o manželských strastech, občas dokonalé konverzace a hlášky. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $45,060,734Tržby Celosvetovo $83,693,266Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $7,081,560 //počet predaných kusov 492,531║ Po riadne dlhej dobe sa konečne bratia Farrellyovi rozhýbali a natočili niečo čo malo čosi do seba, samozrejme že sa neobišli bez ich klasicky obľúbeného nechutnostami obaleného humoru ale dalo sa to zniesť a miestami slušne pobavili, priemer. /60%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)
  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)

Reklama

Reklama