Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (370)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Moc vtipné to nebylo, ani tak zajímavé to nebylo... v podstatě bylo od první minuty jasné, jak to skončí, ale budiž. Zase to nebyl úplně zbytečný příběh a zajímala by mě rozvodovost po shlédnutí tohoto filmu.. protože víme, jak by to dopadlo ve skutečnosti asi, že :). Na konec ještě musím zmínit, dámy, že nám to tedy přálo. Už jsem v tom filmu upadla téměř do apatie, když v tom do toho vběhl velmi obdařený nahý černoch... tak to bylo odvážné :D no a oproti tomu chlapík se zmenšeninou penisu.. jo, tak to mě pobavilo :D No a, pánové, na konci se tam do půl těla svlékne krásná žena a ukáže prsa, tak to zkuste vydržet. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

farrellyovka balancujuca na hranici trapnosti (ako sme si na to u ich poslednych filmov zvykli) a kopirujuca svojim stylom tak trocha momentalneho krala komedii juda apatowa, zachranena niekolkymi vtipmy u ktorych som vybuchol smiechom. skoda ze to ma viac hluchych miest ako tych skutocne vtipnych, ale prezit sa to da... ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pomalá uzívaná usedlá nenápaditá nuda, která samozřejmě nesmí postrádat fekální element a postavu dementa, debila nebo psychopata. Dodržena jsou všechna klišé - ženy jako moudré obdivuhodné bytosti, které vládnou stupidním chlapům a nejradši by kontrolovaly i jejich rozhovory a názory při partičce karet, jejich manželé jako nudní kokoti (vyjímkou je vrcholně zábavná scéna při návštěvě kamerama prošpikovaného domu a golfové odpoledne), kteří se samozřejmě po nevytěženém týdnu volna vrátí s pláčem do náruče čekajících žen. Díky komediím z posledních let se ze mě pomalu, ale jistě stává misogyn. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Až moc málo vtipných, za kule přitažených scének. Místo toho zbytečné protahování, honění se za vlastním ocasem a hrozně moc moralizování. Hall Pass mě po dlouhé době dokázal párkrát uzemnit, mlátil jsem sebou o postel a utíral si slzy. Bohužel jsem na další epileptický záchvat musel čekat dalších 15 minut při kterých jsem se naopak šťoural v prdeli. Nevyváženost je hlavním problémem veškerých současných komedií a právě Hall Pass se mezi ně může směle přidat. Místo toho, co by chtěl vidět asi každý divák, a to totální utržení z řetězu hlavních hrdinů a užívání si svobody, místo toho se celý smysl a děj filmu zatočil do zátoky "Kvalitní morálka" a v tomto smyslu pokračuje až do konce. Ano USA, ano silně věřící, ano Hollywood, ale do prdele, čekal jsem, že opět celý film neprokouknu po jednom traileru. Přesto dialogy psal inteligentní člověk, který ví téměř vše o manželských strastech, občas dokonalé konverzace a hlášky. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad. Co se stane, když dáte vzornému manžílkovi na týden volno. Může si dělat, co chce. No, popravdě, já bych tohle viděl jako pořádně drsné psychologické drama, ale je jasné, že komedie z toho jde udělat také. O to se pokusili bratři Farrellyovi. Jejich humor, který je místy hodně drsný, se mi celkem zamlouvá, ale tady najednou máte pocit, že na ty vtipy musíte celkem dlouho čekat, a když konečně přijdou, tak to není nic skvělého. Moralizování tohohle filmu je vážně příšernost. U Sandlera to člověk čeká, ale tady... Tohle mě opravdu nebavilo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno