Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně podceněná komedie, já jsem se u ní nasmál až moc. Mám prostě pro Owena Wilsona slabost, směju se jenom co ho vidím na plátně a přesto, že by se mi k němu hodil někdo možná trochu jiný, tak ani Jason Sudeikis nezklamal. První polovina je plná vtipných situací, hlavně důvěrný rozhovor na kamerách nebo zadržení policií, ke konci sice trochu ztrácí dech a konec je očekávaný, ale rozhodně to není nic, co by mi vadilo. Pro mě osobně výborná komedie. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Farreleyovské poměry až nezvykle uhlazené (ačkoliv nějakých těch fekálních vtípků se taky dočkáme).Pro lepší hodnocení by Hall Pass musel mít lepší/méně průhledný příběh a za mě určit ě sympatičtější ústřední dvojici.Jason Sudeikis u mě příliš sympatií nezískal a Owen Wilson je na svoje poměry skoro až nevýrazný.Jako jednohubka s pár slušnými vtípky Hall Pass ještě obstojí,ale potenciál tu byl větší...60% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I když jsem se minimálně první půlku dost často a občas i nahlas smál, na bratry Farrellyovy mi to přijde dost hodně vyměklé a ve svém závěru tradičně eticky a morálně nechutně sterilní. U "normální" komedie by mě to nijak nepřekvapilo a vlastně bych to i očekával, ale od Farrellyů jsem čekal trošku něco jiného. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Hall Pass mi namasíroval bránici jak stokilová thajka, takže můžu všem s klidným svědomím doporučit. Parta sexuálně frustrovaných čtyřicátníků co dostane propustku od zoufalých manželek má sama o sobě zábavný potenciál a Wilson i Sudeikis ho těží až na dřeň. Když se po několika dnech strávených hulením a přežíráním konečně namotivují a falešným sebevědomím vybavení začnou obrážet bary a diskotéky, narazí na drsnou realitu. Po uhlazených ženáčích zástupy modelek nevzdychají. Zoufalé pokusy ošustit cokoliv dostanou pod ruku jsou právě to nejzábavnější a Sudeikisovi přijde vhod i šikovnost provozovat falešný orál:) Standardně očekávaný přechod k uvědomění si a romantice naštěstí zabije humor až v poslední dvacetiminutovce, tak si tu hvězdičku za nadprůměr bez debat zaslouží. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové se rozhodli přijít s další komedií. Co od ní čekat? Nic. Týden bez závazků je nudná plochá podprůměrná podívaná, která se ani nesnaží o trochu invence či inteligentního humoru. Vše obstarává rutina, humus a nezáživnost, podpořená nevýraznými a nesympatickými herci. Navíc veškeré pozitivní prvky zabije naprostýma WTF na konci. Prostě a jednoduše špatný film který se snaží být víc než je a moc mu to nejde. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)

Reklama

Reklama