Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joshua Cordes, Liam O'Donnell .. Osvědčené a mnohdy úspěšné téma o mimozemské invazi dostalo smrtící ránu jak ve scénáři, který drží partu lidí na omezeném prostoru a nechává je nudně vykládat si a hloupě řešit danou situaci, tak v režii, která sice vizuál a akci jakštakš zvládá, ale v ničem jiném podstatném neexceluje. K tomu skladba druhořadých herců a zázrak resp. překvapení, vystupující z vod (pod)průměru, se zkrátka nekoná. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové jsou kok*ti a megalomani. Chtějí všechno a hned a líp, jenže na to nemají. Chcete si tento film aspoň trochu užít? Koukejte na něj od poloviny - první část je jen máčka, ve druhé je akce. problémem akce je, že všechno nebezpečí je digitální a tudíž ani trochu nevyděsí. No a pak to 5 minut před koncem vypněte, prootže finále monstroznější než všechny Matrixy dohromady posílá Skyline definitivně do pekel. A já jen doufám, že Strausovi už nikdy nic nenatočí. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Desetiletý chlapeček ve mně, který chce od filmu hlavně hodně mimozemských příšer, při Skyline slastí vrněl. Jako fanoušek seriózních uvědomělých scifáren jsem uvažoval o sebevraždě. Ten film je strašně špatně napsanej a zahranej, ale bavil jsem se o píď líp než u druhého AvP ... už jenom proto, že tady jsou ty potvory často a pěkně vidět. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem cokoliv, ale po shlédnutí popravdě nechápu, proč má Skyline tak nízké hodnocení. Skyline, co chtěl říct, tak řekl. A to i přesto, že kolikrát to bylo filmově trošku nekorektně. Chvílemi jsem si totiž přišel jak v nějaký počítačový hře. Příběh totiž nejenom, že se nesnažil hrát na realitu, on skutečně sázel na to být pořádný sci-fi a toho se podle mě udržel naprosto perfektně. Je teda pravda, že ti herci, co se tam před tou kamerou potulovali, přemejšleli asi tolik jako komár přistávající na lidské ruce, ale mě to prostě bavilo. Bavili mě ty scény, ta akce, ten příběh. Mělo to hlavu, patu, bylo to takové, jaké to chtělo být. A já si to opravdu moc pěkně užil. Škoda, že se nedočkám pokračování, ten příběh by se k tomu nabízel, ale potom by to už asi bylo šílený psycho. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Padá světlo okolo, nedívej se do něho. Kdo se do něj koukne toho světlo.... Je půl pátý ráno a ve světle zmizel Ray. Málem i Jarrod, ale toho to naštěstí jen lízlo. Venku se objevují svině z Matrixu (jako stroje) a Jarrod zjišťuje, že se s ním něco děje. Triviální zápletka a příběh, kde všichni zdrhají a umírají ti z konce seznamu, nabízí 3 prdele efektů, který nejsou tak špatný a padl na ně veškerej rozpočet. Takže na herce a scénář toho moc nezbylo. Proto doporučuju film vidět v ,,dobrý kvalitě“ a užít si tak alespoň to jediný, co může nabídnout. Jakožto příznivec sci-fi a speciálních efektů říkám - ,,jednou mi to nevadilo“. Ale jsou to zbytečně vyhozený prachy! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět jak ufouni zdokonalili lobotomii. 2.) Často přemýšlím, jestli má lidstvo naději. 3.) Chci vidět, kterak Wikus van de Merwe z District 9 získal kamaráda. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Celý rozpočet čítající 10 milionů amerických dolarů financovali Colin a Greg Strauseovi bez asistence jakéhokoliv studia. Samotné filmování stálo pouhých 500 000 dolarů, zbytek pak "spolkly" digitální efekty. (oje)
  • Ve filmu je více než 800 VFX záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama