Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (690)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

tak, přes všechnu stupiditu a nemocnost AVP: Requiem mně ten masakr v městečku se všemi klišé a stupidními herci bavil více.. Přece jen, Alieni jsou slizcí, hnusní a Predátoři jsou zase megacool a dohromady má ta dvojka takové charisma, o jakém se Norrisovi může leda tak zdát (ehm, snad si ale nečte csfd, doufám, že takový zapadlý státeček jako ČR úplně přehlíží). No a tohle - no tomuhle zůstaly úplně všechny parametry AVP, jediný, kdo to trochu zachranuje je skvělý David Angel Batista Zayas - ten ovšem nemá moc prostoru, a tak se musíme celou dobu dívat ne nepravděpodobně se chovající úbožáky, kterým brzy začne být až moc velké horko (nebo chlad). Herectví bych mohl teleskopem hledat, nenašel bych nic a tak jediné, co stojí za zmínku, jsou dost obstojné efekty, hnusní alieni (ne ti..), na PG-13 dost nechutné scény a totální likvidace LA (neviděl sem to už někde.. a neuvidím zanedlouho? A nebude to mnohem lepší?... Ovšemže bude). A samozřejmě ta dost dobrá scéna útoku stíhaček - jak už někteří psali, to byly ty nejsympatičtější postavy z celého filmu.. A pak ten závěr, který měl asi za úkol prostě překvapit. A překvapil, docela inovativní a neokoukaná, a řádně morbidní scény, které vyzdvihujou film na tu 2 hvězdu. Jinak opravdová bída a bléé ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sci-fi jak z ‚padesátek‘ se vším všudy. Se spoustou přerostlých emzáků likvidujících všechno, co jim přijde pod chapadla a hlavně s neskutečně debilními postavami. Až na jednoho všichni uvažují jak chovanci diagnostického ústavu, tudíž to má chvílemi až groteskní nádech. AVP II nebyla náhoda, Strausové nejsou dobří vypravěči, a i když se strašně moc snaží, výsledky jejich práce fungují na délce traileru (nebo dříve klipu, či reklamě). ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové si definitivně vykopali hrob a po průserovém AVP 2 dokazují, že jim filmařina zkrátka moc nejde, teda aspoň co se týče sci-fi béček. Tady se jim totiž nepovedlo, až na obstojný nápad s modrým světlem, prakticky nic. Příběh skoro nulový, akce mizerná, triky prachbídné, postavy nesympatické a herci prkenní. Ale hlavně je to totální nuda, na které je zoufale vidět, že nebylo dost peněz, takže se tady většinu času jen kecá o ničem a člověka to vůbec nezajímá. K tomu si připočtěte asi nejvtipnější závěr roku a dojde vám, že tohle béčko můžete s klidem minout. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako survival scifíčko so zaujímavými obludkami ma to celkom bavilo (keď ma nerozčuľovali postavy). No pokiaľ ide o scenár, mala som dojem, že všetko sme to už videli niekde inde. Rozosiate v mnohých iných filmoch rôznych žánrov. Nápad to bol síce ambiciózny a spracovanie sa mu dostalo solídne najmä po stránke efektov, napriek všetkej snahe sa potáca medzi bombastickým blokbasterom a komornou ponorkovou vykecávačkou, pričom oboje má v sebe dosť logických dier. Škoda, že tvorcovia neboli takí ambiciózni aj ohľadom aspoň priemernej intelektuálnej náročnosti.... možno (veľké možno) tu mohol byť nový Matrix. Ale to už zo mňa hovorí túžba scifistu po novom kultovom diele ;-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Celý rozpočet čítající 10 milionů amerických dolarů financovali Colin a Greg Strauseovi bez asistence jakéhokoliv studia. Samotné filmování stálo pouhých 500 000 dolarů, zbytek pak "spolkly" digitální efekty. (oje)

Reklama

Reklama