Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Adrenalinový nábuch, který nekončí až do konce. Velmi příjemná stopáž, která je maximálně využita a hlavně skvělé herecké výkony! Další z perfektních příběhů o tom, co všechno se může posrat a následně i zesrat, když se přitom ze začátku všechno zdá jako banální blbost. Překvapení roku! 90% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Pokud se nebudeme pozastavovat nad jednáním hlavních hrdinů, ale rozhodneme si příběh zkrátka "jen" užít, tak je dílko velmi zdařilé.. Už od počátečních titulků příběh nabírá tempo, které si podrží až do těch závěrečných.. Příjemná režie i neokoukané obličeje.. Univerzitní spolek se rozhodne protáhnout pár nováčků přijímákem a omylem si zadělají na pořádný průser.. Partička vypsychlejch študáků, kterejm teče do bot se snaží ve stresu dosti zkratově jednat a prosazovat si vlastní hodnoty.. Překvapila mě i pointa.. Povedené :-) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož je Drama můj nejméně oblíbený Žánr, tak tohle šlapalo docela hezky, pořád se něco dělo, každou chvíli nějakéj zvrat a průser, ale stále mi ve filmu chyběla Štáva, možná to chtělo i nějakou Akci a bylo by to Perfektní,díky krátké stopáži, jsem se naštěstí nenudil,ale kdybych film vynechal, nic by se nestalo. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Té DEMENCE bylo na mě moc. Celý děj se vlastně odvíjí podle principu domino-efektu a předpokladá absenci jakékoliv rozvahy, zodpovědnosti a zdravého rozumu u všech postav. Připomíná to ty klasické pohádky ve stylu Jak měnil až vyměnil, popravdě ale spíš než o gradaci děje, jde o stagnaci v bludném a dosti ubíjejícím kruhu plném keců. 38% ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ako to skončí som presne vedela odkedy toho chalana zamkli v kufri. Takže pokus o prekvapivý záver nevyšiel. Naviac, filmy s podobným námetom o pokašlanej noci tu boli už skôr a spracované lepšie. Ku príkladu film 11:14 natočený o pekných 7 rokov skôr, takže o originalite snímku sa tiež hovoriť nedá. Nehovoriac o tom, že z tej šlamastiky sa miestami chceli vysekať poriadne nelogickými a blbými nápadmi. Pre mňa teda nič viac než priemer na jednu projekciu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama