Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn v roce 2015. Ve městě vládnou gangy, vládní systémy zřejmě neexistují, všude je špína a teenageři běhají po ulicích a hází po sobě flašky...všude je zkrátka chaos a také platí "zabij nebo budeš zabit"... Juniorovi zabili bráchu a on se chce spolu s kamarády pomstít, když v tom narazí na skupinku tří holek, které chtějí vlastně udělat totéž... (skinsgirl94)

(více)

Recenze (11)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Boj o život ve špinavém zešedlém Londýně za zvuků rapu je víceméně Kidulthood z budoucnosti s Effy ze Skins. Opravdovým kladem filmu je právě obsazení Kayi a celkový vizuál, který nápadně připomíná francouzský Okrsek 13. Tím to hasne. Příběh je tak prosťoučký, až je to vlastně o ničem, dialogy stupidní a herecké výkony ústředních postav k smíchu. Škoda slušného námětu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slabota.Kdyby ten film byl tolik akční,jako tam padlo sprostejch slov,tak to jede na 100%,a člověk tu smršť ani nestačí sledovat.Ale to neni.Neuvěřitelně roztahaný,pomalý,po tom zabití sice chvíli živíte naději že to dostane šťávu,ale pomsta je trapná,hodně se kecá,chodí vod hovna k hovnu,a nic.Promarněná šance na dobrej film.A nejhorší na celym filmu jsou ty sekvence s rapovou hudbou,to mě přímo zabíjelo.Nesnášim,hlavně když ten film stojí za bačkoru.30%. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kdy už konečně dostane Kaya pořádnou roli? Talent na to, jak všichni fanoušci Skins zcela jistě vědí, má, tady už jí dokonce máme i na plakátu, ale stejně se poprvé objeví až na hodině osmdesátiminutového filmu, aby prohodila pár vět, přefikla jednoho z hlavích hrdinů a ukázala břicho. Sice furt lepší, než co jí střihačskejma nůžkama vyvedli v Souboji Titánů, ale pořád žádná sláva. Ostatně žádná sláva není ani Shank, jediné co si zaslouží opravdu vyzdvihnout je kamera, některé záběry a jejich stylizace byly opravdu luxusní, možná ještě neustále znějící UK soundtrack, ale jinak mě tahle anglická sci-fi verze Města Bohů v ničem neoslovila a k závěru jsem se slušně pronudila. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Za mne příliš hrané na jedné polovině hřiště. Neblahá vize budoucnosti drnkající v dup stepovém rytmu na sociální strunku a v ní banda teenagerů toužící po vendetě za smrt jejich bývalého kápa a bratra jednoho z hlavních hrdinů v jedné osobě……na pozadí rádoby cool stylizace se chceme pomstít, jdeme se pomstít, pomstili jsme se a future dramatu je konec. Hlubší idea?....no to spíš jeden nekonečně dlouhý rapový klip. ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Další Ostrovní film, který se snaží poukázat na sociální problémy sídlišti a mládeže na nich vyrůstající. V případě Shanku, je ale jakákoliv hlubší myšlenka zabita pomalu se vlekoucím dějem, a spoustou rádoby cool věci jako jsou komiksové-herní sekvence a jména postav přes půl obrazovky. Prostě propadák, jenž nemá co říct obsahově ani stylizačně. 30% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Když přichází Junior (Kedar Williams-Stirling) do školy, je možné v jednom záběru vidět plakát k filmu Kidulthood (2006). (kukys)

Reklama

Reklama