Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

predators 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod vzniku třetího pokračování vidím v tom, že Tony Jaa se fakt dočista pomátl a někdo toho prostě využil. Tak temný a snad i strašidelný není ani Kruh, a že onen záporák by si v něm mohl klidně jednu roli střihnout. Taky mě překvapilo obsazení prasopsa a trosečníka Kryštofa Columba a komediální prvky zastupuje ten nejlepší a tím je mluvící hlava. Nadpřirozeno a nevysvětlitelno se odráží v Tonyho schopnostech vracet čas. Jo, malinká výtka směřuje na adresu absolutního dějového kolapsu a ztráty orientace. Ten odpat! je za to, jak jsem se na Ong Bak 3 na.ral! To bylo včera, po tom, co jsem se vyspal, tu jednu hvězdu dám. 20% ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorsich filmu, co jsem kdy videl. Beze srandy. A musim vyjimecne do puntiku souhlasit s uzivatelem "verbal". Po pul hodine sledovani tehle sracky jsem proklinal Tonyho, ze se kdy narodil. Naprosto nesmyslne sceny, zdlouhave a s nepochopitelne shitovnim strihem, bojove sceny, ktere uz prilis pouzivaji bullet-time nebo dokonce pomocna lana, a v neposledni rade i par hnusnych triku digitalnich. Jak jsem si blahove myslel, ze hloupy konec z "Ong-Bak 2" (2008) toto pokracovani osvetli, nestalo se. Naopak Tony pritvrdil a rozjel metafyzickou story o vzriseni, z ktere by i "Revenant" (2015) dostal osypky. Hned na zacatku je fajnova bojova scena, po ktere nasleduje muceni a lamani kosti, ktere by normalni clovek samozrejme neprezil, ovsem Tien (Tony) ma tuhy korinek, a tak se za pomoci udirny a meditacnich nesmyslu hodinu!!! vzpamatovava a dostava zpet do formy. Myslel jsem, ze to je spatny vtip, ale kdyz jsem ponekolikate sledoval, jak kulha nebo si rovna prsty a do toho neustale tanci jeho mila, nabyl jsem dojmu, ze muceni, ktere Tien prozil ve filmu, chteli autori prenest i na divaka. Kdyz se pak po hodine teto nudne brecky a nekolika dementnich scenach s Wongkamlaoem zacne neco dit, je to jen mala odmena za vydrz. Navic se rozhodl Tony do posledni bitky vmestnat jakousi originalitu a ten jeho "vojensky pochod" me dost rozesmal - coz neni plus. Ovsem ten nedostatek fantazie a hloupy scenar! Stejne jako v "Ong-Bak 2" i zde zase Tien pobije desitky nepratel, aby ho pak stejne zabili. Co s tim? Jednoduse, vratime cas a bosse sejme blesk, cili "deus ex machina" v thajskem podani. Takovy donebevolajici mozkovy hovnocuc jsem dlouho nezazil. Uz tak nepochopitelny dej tento zaver dovrsil na maximum. Nemluve o tom, ze ani v prvnim dile ani zde nikdo nevysvetlil, co je to ta zasr.na "vrana" s emo make-upem vlastne zac. [mimochodem nasel jsem na titulky.com jen velmi spatne titulky od hogwarts, ktere nedavaji vubec smysl, takze pokud budete mit odvahu toto filmove muceni podstoupit, zkuste si sehnat nejakou dabovanou verzi - na videu ovsem u nas film nevysel] ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tony Jaa je v hajzlu jako moje ranní stolice, když se nedávno objevily zprávy že se zcvokl, oholil si hlavu a odcestoval na sloním hřbetu do chrámu tak jsem se chytal za hlavu, mlátil s ní o svoje vlastní koleno a řval proooč ... Po dokoukání tohodle filmu sem mu nedivím, natočit něco takovýho tak bych taky kamsi odcestoval. Bohužel ani bitky, Tony a ani Dan tenhle film nezachranují, nesčetněkrát viděné chvaty a chmaty, minimum kaskadérských kousků, chybí tomu ta správna tupost, syrovost a zábavnost kterou v sobě měl Ong Bak 1 a Protector. Po tomhle pokusu je zřejmě serie Ong Bak totálně pod drnem :-( Petchtai Wongkamlao totálně trapný a zbytečný. 1* za film ze slitování a další za výbornou hudbu (bez ironie). Jo a až si bude někdo říkat na jaký filmy Tony asi nejvíc kouká, tak to bude zřejmě Utrpení Krista, Apokalypto a Princ z Persie :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale pride mi, ze v kazdym dalsim Tonyho filmu vypada vic priserne a tady bych mu snad dal i nejakou korunu, navic s fousama to je fakt ulet. Jinak je fajn, ze se tvurci snazi o jakejsi pribeh a neni to tak jen ve stylu ukradli mi sosku, nicmene ten pribeh je misty dost zmatenej a sem tam lehce nesmyslnej a tak nak se zapomina na souboje. Ty jsou opet na vysoky urovni, perfektne krvavy a Tony samozrejme opet ve forme, i kdyz nektery pohyby vypadaj divne. Taky musim pochvalit hudbu a obzvlast vizualni stranku, ktera je opet oproti predchozim Tonyho filmum o fous lepsi. Nicmene, proc jen 3*. Jednoduse proto, ze herci hrat neumi a tudiz by se meli drzet bojovani, jenze toho je tady desne malo a vetsinu casu vyplnujou kecy. ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

To bylo ale strašně natočené! A dokonce i hrozně sesekané. Tony holt nemůže dělat všechno, měl by se držet toho co mu jde nelíp a to je mlácení lidí do němoty. Jediné co Ong Bak trojku aspoň trošku zachránilo byly herecké výkony hodné oskara a samozřejmě mé oblíbené bitky. Jedna hvězda za eyecandy finální zápas a druhá za Tonyho. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)
  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)
  • Natáčelo se v chrámu Prasat Ta Moan v provincii Surin poblíž hranic z Kambodží. Ve stejnou dobu se však Thajsko opět dostalo do rozepře s Kambodží kvůli spornému chrámu Preah Vihear a spor zahrnoval právě i chrám Prasat Ta Moan. Štáb byl proto nucen během natáčení toto místo opustit. (Raztubyl)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama