Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Slabý, ale veľmi slabý odvar predošlých filmov. 4 súboje to nezachránia. Na druhej strane, boli použité veľmi pekné myšlienky ( scéna na útese ) ktoré sa dajú aplikovať kedykoľvek. Keby že je záverečný súboj lepšie spracovaný a nie je vo filme toľko hluchých a nudných miest bolo by viac. Tak len 2 z 5 ()

Baker 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku berte s rezervou, film jsem přetáčel, kde jsem mohl. A ž toho bylo hodně. Bitek je tu málo a většinou jsou přeplácané jako Transformers 2. A oproti jedničce už Tony Jaa nepůsobí jako takový borec. výsledný dojem trochu zachraňuje vizuální stránka filmu, ale snímek jsem dokoukal před pár minutami a nepamatuji si z něj nic. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jak mi to bylo prezentovaný, ze začátku je malá vzpomínka, co se dělo a i celkem akce a hlavně děsný seřezaní Tonyho skoro až k smrti, pak se sice akce na dlouhou dobu odmlčí a děj se zaměřuje na uzdravení Tonyho Jaa s malým tréninkem, celý to je navíc zahalený trochu do mystiky a magie a tuhle část drží nad vodou hlavně povedená audiovizuální stránka, ostatně ta je povedená v celým filmu, ale následně se už konečně ke slovu dostane akce a je se rozhodně na co koukat, sice se to nedá srovnávat s časy Tonyho největší slávy a formy, ale choreografie povedená, kamera super, i tady perfektní audiovizuální forma a Tony stále umí. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

na filmu se nejspíš znatelně odrazila Tonyho, v době natáčení prý nepříliš vyrovnaná psychika. Celé je to zmatené, chvilku mystické, chvilku normální, celý film jsem nevěděl co je jen představa, co noční můra, co flashback a co se opravdu děje - prostě bordel na xtou. Navíc znatelně ubylo soubojů, které by u podobné pičoviny přeci jen měli hrát prim... Takže drahý Tony, buď se dej do kupy, nebo příště v tom pralese už radši zůstaň nadobro! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. O koľko lepšie by to vyznelo, keby to nebolo "obohatené" o fantasy prvky. Ach jaj, tú silu vracať sa v alternatívnej budúcnosti by mu isto závidel aj Jedi z Hviezdnych vojen. A tá veľká brada na tvári holobriadka Tonyho Jaa, ktorý v živote nebude zarastať. Dobre, dá sa to brať aj ako dark fantasy rozprávka. Aj keď veľa vecí spolu nejde dohromady. Čo to ale hlavne drží nad vodou, sú súboje, ktoré sú snáď ešte lepšie, ako v prvom dieli. Celkovo oba filmy silne nedotiahnuté, ale v niečom aj nezabudnuteľné. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)
  • Tony Jaa se pustil do natáčení. Ukousl si ale velké sousto a přešvihl rozpočet, měl deprese a nakonec se zhroutil a utekl do kambodžské džungle, kde se dva měsíce schovával. (Pepy)
  • Po dokončení Ong Bak 2 se Tony Jaa nepohodl se zástupci produkční firmy Sahamongkol Film, se kterou měl podepsanou smlouvu. Ti po něm požadovali, aby film kvůli pokrytí nákladů na natočení rozdělil na dvě části. S tím však Tony Jaa nesouhlasil a veřejně vystoupil s několika požadavky vůči Sahamongkolu. Jedním z nich bylo i ukončení smlouvy, kterou měl podepsanou na 10 let. Krátce po té se na nějakou dobu ztratil, takže se vyrojily domněnky o jeho únosu. Po nějaké době se však znovu objevil a setkal se i se Sia Jiangem, šéfem Sahamongkolu. Po této schůzi náhle zrušil všechny své požadavky a souhlasil také s rozdělením filmu. To se však podepsalo na kvalitě třetího pokračování. Ong Bak 2 i přes sestříhání uspěl díky bojovým sekvencím, a stal se v Thajsku hitem. Naproti tomu Ong Bak 3 s narychlo sepsaným scénářem, ve kterém dostal větší prostor Dan Chupong, a nově dotočenými scénami, naprosto propadl a stal se prvním Tonyho filmem od doby prvního Ong-baku, který se v Thajsku nedostal na první místo v návštěvnosti. (Raztubyl)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama