Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tom, čo bol vyhodený pre neposlušnosť a nerešpektovanie pravidiel, je mladý detektív Mike Carter (Lawrence Tierney) najatý majiteľkou istého mäsokombinátu, Gene Dysen (Elisabeth Risdon), aby vyšetril vraždu, ktorá tam bola spáchaná. Čoskoro zistí, že v ohrození je zrejme samotná Gene, avšak práve pre toto zistenie je sám kompromitovaný. Na jeho bývalom pracovisku totiž dôjde k ďalšej vražde a on je hlavný podozrivý... (Martin741)

(více)

Recenze (4)

Topco 

všechny recenze uživatele

Pulpová noirová zábava, ktorá odolala zubu času. Čerstvo suspendovaný detektív (Lawrence Tierney s jedným jediným výrazom počas celého filmu) prijíma po naliehaní prácu osobného strážcu postaršej vplyvnej podnikateľky. Dej má švih a prináša radu zábavných scén v neopozeraných interiéroch: od ostrej inzultácie svojho nadriadeného, cez návštevu očného lekára až po akčné finále v mäsokombináte. Nechýbajú brakové prvky ako časté zadné projekcie počas cesty autom či „nenápadné“ maskovanie sa novinami či kyticou. Fleischer Bčkové noiry vedel! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Mike Carter je vykopnut od policie pro nedodržování předpisů, zmlátí nadřízeného a jde na baseball, kde ho osloví synovec bohaté paničky a nabídne mu dva tácy, když bude jeho tetičce dělat bodyguarda. Carter nejdříve nechce, ale nakonec se nechá přemluvit a ještě té noci se probudí vedle mrtvoly v autě stojícím na kolejích a zrovna mu jede vlak. ... Sympatická hodinová jednohubka. Béčko, ale docela zábavné (díky Priscille Lane), které hodně svižně odsýpá a nenudí. ()

Reklama

Reklama