Reklama

Reklama

Texaský kat

  • USA Texas Killing Fields (více)
Trailer 1

Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí… (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Geniální příklad toho jak trailery lžou.Po zhlednutí traileru jsem se na tento film začal těšit.A připočtu k tomu velmi slušné obsazení tak jsem si uvědomil, že pokud všechno dobře půjde mohly bysme dostat velmi povedenou detektivku.To se bohužel nestalo.A vinit za to můžeme jen režisérku, která nedokázala správně prodat příběh a postavy.Samotná látka není špatná jen by potřebovala lepší vypravěče, který by jí udělal minimalně zajímavou.Není to vyloženě ztráta času ale pro člověka, který má nakoukáno víc jak dva detektivní seriály nebo filmy to bude ztráta času. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojné krimi, které sice neupoutá nápadem či originálním zpracováním, ale nenudí a dokáže udržet pozornost, čímž 80% svých žánrových vrstevníků z poslední doby převyšuje. Sympatické je i obsazení J.D. Morganem, Jessicou Chastain a Samem Worthingtonem, který, světe div se, docela i zahrál. Potěší i Tommy Bouchačka alias Stephen Graham. Překvapuje mě nízké hodnocení. 70% ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na napínavý film se skvělou atmosférou. Bohužel, krom té atmosféry tam nic nebylo. Už po chvilce začnete tušit, o co půjde a kam to povede, takže žádná překvapení. Jen mi teda není jasné, jak s tím souviseli ti dva týpci v zeleném autě, ale to už taky nemá smysl řešit. Tak nějak film o ničem, kde věci vyznívají do prázdna. Zase jednou smůla. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Některý filmy by člověk měl sledovat slepej, poslouchat hluchej a to jen pod podmínkou, že před tím asi nikdy žádnej jinej film neviděl a neslyšel, pak je tohle pětihvězdičkový luxus. Nevim, co to mělo být. Atmosférou si to až neuvěřitelně neúspěšně hrálo na Sedm, onou sociální tématikou v čele s teenagerem, kterej nic nemá, nikdo ho nechce a snaží se přežít, to pravděpodobně aspirovalo na druhý Winter's Bone - opět nesmírně neúspěšně. A do toho všeho máte dva vyšetřující policisty, kde se jeden permanentně vzteká a druhej nic nedělá, k týhle směšný dvojici připočtěte totálně zbytečnou a přehrávající Jessicu Chastain a máte výsledek, který dost pravděpodobně nestojí ani za tu jednu hvězdu. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Což o to, atmosféra je dobrá, hnus, špína a úpadek. Žádná naděje, protloukání se životem. Jenže příběh moc nedrží pohromadě. Rozplizne se do více rovin, některé se ani neuzavřou, příliš překvapení se také nekonná... Jako by snímek režisérka šila horkou jehlou a sama dost dobře nevěděla, co chce filmem říci. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Skutoční detektívi, ktorých stvárňuje ústredná dvojka, sa objavili v epizóde The Killing Fields z roku 2011 relácie 48 hodin (od r. 1988). (Real Tom Hardy)
  • V rámci přípravy na své role navštěvovaly Sheryl Lee a Chloe Moretz rehabilitační centrum pro drogově závislé. (oje)

Související novinky

Reklama

Reklama