Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 120)

juta 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě trvalo asi tak do poloviny filmu, než jsem zdejšímu podanému humoru přišel na kloub, ale pak jsem si už tenhle film jen a jen užíval. Opravdu jde o moc pěkný film, který má plno skvělých momentů. Dá se velmi brzo prokouknout, jak to nakonec skončí, ale právě cesta k tomuto konci je výborná. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Těžká romantika. Po Sandlarovsku. Jak to skončí je vám jasné už z traileru nebo z popisku v letáku do kina, ale já si ZMR opravdu užíval. Jennifer Aniston má co hrát a je sexy as hell (kolik že jí je?) a Sandler hraje na jistotu. Z Brooklyn Decker padá čelist až na podlahu, ale to že poslouchá N'Sync bych jí nejspíš neodpustil ;). Kromě klasického mustru tu máme i oživování ovcí, vtipy o mrtvých pandách, vtipy o homosexuálech, ruku v záchodě a mlácení dětí. Legrace... Možná bys sis měl vydělat vlastní peníze. Jako roznašeč novin nebo tak. Bohatí lidé nedávají ostatním peníze zadarmo, proto jsou bohatí, rozumíš tomu? ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Allan Loeb, Timothy Dowling | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Jack Giarraputo, Adam Sandler, Heather Parry | Distribúcia: Columbia Pictures | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 212,741,380 $ || AjkeĎ sú scenáristi vačšinou rôzny, z tejto summer-time vzťahovky zase cítiť najviac Adama Sandlera, a to vôbec nie len kôli tomu, že stvárnuje hlavnú postavu. Elixír k fungujúcej komédií mu bol vždy známy (je otázne, do akej mieri to dnešné publikum ešte strávi), a i tentokrát opakuje sám seba. A prečo? Pretože mu to "skoro" všetci masakrálne žerú i po dvestosedemdesiaty-deviaty krát. Kategória obecenstva, pre ktorú je JUST GO WITH IT určený je kategóriou životom unavených ľudí, vracajúc sa z práce na smrť energeticky vysatých, rodinou "ťažkajúcich" ľudí. Ich jedinou nádejou vnímať niečo pozitívne v celkovej ťažkej dennej situácií je odlahčený humor Sandlerovských celovečerňákov, kde sú postavy s odumretými tvárami vĎaka nespočetným plastickým operáciám, a scény s umieraúcim zvieraťom, ktoré podstupujú zoofilnej oživovacej procedúre. (Mimochodom s Húnskym dabingom pre mňa jedna z najlepších humorných scén tochto roku). Neni sa čo diviť. Stačí vypnúť procesor, a skúsiť si to užiť. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Brooklyn Decker momentálně nemá konkurenci v rámci atraktivity a vzhledu, ale to pochopitelně negarantuje kvalitu filmu, obzvláště ne pak letní komedie made by Hollywood. Naštěstí je to zase po dlouhé době jedna z těch vydařených. A to i přesto, že v titulcích se vyskytuje mimo jiné jméno Adam Sandler. Tenhle průserář má dar od boha. Rozesměje svou snahou vybruslit z různých komediálních situací "navážno", kterých je konkrétně v tomto filmu nezpočet. Nezapomeňme na Jennifer Aniston, která tu dotváří výbornou dvojici. Hned na začátku bylo jasné, jak to všechno dopadne, ale dramaturgie a scénář v rámci hutnosti postav byly natolik kvalitní, že to vše působí ve filmu přesvědčivě a logicky. Dost mne to bavilo a to je co říci. Samozřejmě nesmí chybět klasické americké pozlátko typu luxusních butiků, aut, hotelů - o stupeň zvyšuje atraktivitu, ačkoliv je to kalkul jako blázen. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BY SE STALO, KDYBYCHOM NEBYLI NA FALEŠNÉ DOVOLENÉ ???“..... /// Adam Sandler, to už je prostě taková obchodní značka. Můžete na ni plivat, nadávat, ale stejně se něj (alespoň jedním okem) mrknete. Celej ten nápad je ohranej a film je jednoduchá kravina. Smích? Nejsme přece vadní, to necháme jinejm – hlavně že jsme byli na Havaji a pobavilo nás několik zvrácených a debilních vtipů. O tom prostě Sandlerovky jsou. Hodně mě překvapila roztomile ,,odvázaná“ Jennifer Aniston, kterou bych klidně vzal na Havaj (i s dětmi). Třeba jednou…kdo ví….natočí něco pořádnýho! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem (dokonalej) plastickej chirurg a rád se kochám prací (nedokonalejch) kolegů. 2.) Co lidi dělaj doma s ovcemi? – tak daleko moje fantasie nesahá! 3.) Chci vidět tančit holky Hula hula (neboj, kluci tančí taky…). 4.) Miluju filmy s Andy Roddickem. 5.) Na Adama chodíme pravidelně! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Keď Danny (Adam Sandler) hovorí: "Je tu jeden problém, ona nie je ty", odkazuje na dialóg Rossa s Rachel z Priateľov (1994): "Je tu jeden problém, ona nie je Rachel". (WalterIK7)
  • Ještě v době, kdy se k hereckému obsazení připojila Nicole Kidman (Devlin), byl název snímku "Pretend Wife". Až o pár týdnů později byl změněn na finální Just Go with It. (Taninaca)
  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)

Reklama

Reklama