Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 124)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Těžká romantika. Po Sandlarovsku. Jak to skončí je vám jasné už z traileru nebo z popisku v letáku do kina, ale já si ZMR opravdu užíval. Jennifer Aniston má co hrát a je sexy as hell (kolik že jí je?) a Sandler hraje na jistotu. Z Brooklyn Decker padá čelist až na podlahu, ale to že poslouchá N'Sync bych jí nejspíš neodpustil ;). Kromě klasického mustru tu máme i oživování ovcí, vtipy o mrtvých pandách, vtipy o homosexuálech, ruku v záchodě a mlácení dětí. Legrace... Možná bys sis měl vydělat vlastní peníze. Jako roznašeč novin nebo tak. Bohatí lidé nedávají ostatním peníze zadarmo, proto jsou bohatí, rozumíš tomu? ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Zábavná a příjemná komedie s úžasným Adamem Sandlerem. Škoda jen, že jí trochu chybí to kouzlo klasických "sandlerovek". Obsazení nemá chybu, hlavně co se týče půvabných hereček a jsem rád, že konečně někdo ukázal hezkou blondýnku, která neni jenom kost a kůže a je pořádně za co chytnout. Nejvíc tomu ubírá ten konec, kterej je jedno velký klišé, ale jinak to natočit stejně nešlo. Takže pořád v rámci žánru dobrá podívaná a hezký 3*. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Brooklyn Decker momentálně nemá konkurenci v rámci atraktivity a vzhledu, ale to pochopitelně negarantuje kvalitu filmu, obzvláště ne pak letní komedie made by Hollywood. Naštěstí je to zase po dlouhé době jedna z těch vydařených. A to i přesto, že v titulcích se vyskytuje mimo jiné jméno Adam Sandler. Tenhle průserář má dar od boha. Rozesměje svou snahou vybruslit z různých komediálních situací "navážno", kterých je konkrétně v tomto filmu nezpočet. Nezapomeňme na Jennifer Aniston, která tu dotváří výbornou dvojici. Hned na začátku bylo jasné, jak to všechno dopadne, ale dramaturgie a scénář v rámci hutnosti postav byly natolik kvalitní, že to vše působí ve filmu přesvědčivě a logicky. Dost mne to bavilo a to je co říci. Samozřejmě nesmí chybět klasické americké pozlátko typu luxusních butiků, aut, hotelů - o stupeň zvyšuje atraktivitu, ačkoliv je to kalkul jako blázen. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler sa ma pokúsil rozosmiať a podarilo sa mu to. Tento žáner mu sedí a ja som sa po dlhšom čase dal nahovoriť na romantickú komédiu, ktorá sa dá pozerať opakovane a baviť sa znova. Osobne mi dosť pripomína podarenú komédiu s B. Stillerom Tesne vedľa, ktorá ma tiež dobre pobavila. J. Aniston som kedysi vôbec nemusel, ale tu dokazuje , že som sa mýlil a vo filme je fakt skvelá. Vedľa umelo vyzerajúcej N. Kidman vyzerá absolútne prirodzene a sympaticky. Kidman si postavu bývalej namyslenej spolužiačky užíva a ich spoločný tanec s Jennifer pobaví. Hlavne kokosové orechy... Najväčší záchvat smiechu som dostal pri scéne s ovcou, ale dobre pobavia aj ksichty po zbabraných plastických operáciách. Strčiť si slamku do úst môže byť pre niekoho vážny problém. Humor je celkovo príjemný, nevtieravý a film baví aj keď je od začiatku jasné ako skončí. 80%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)
  • V severoamerických kinech film utržil 103 miliony amerických dolarů, v celosvětových 214,9 mil. (NIRO)
  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)

Reklama

Reklama