Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 124)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BY SE STALO, KDYBYCHOM NEBYLI NA FALEŠNÉ DOVOLENÉ ???“..... /// Adam Sandler, to už je prostě taková obchodní značka. Můžete na ni plivat, nadávat, ale stejně se něj (alespoň jedním okem) mrknete. Celej ten nápad je ohranej a film je jednoduchá kravina. Smích? Nejsme přece vadní, to necháme jinejm – hlavně že jsme byli na Havaji a pobavilo nás několik zvrácených a debilních vtipů. O tom prostě Sandlerovky jsou. Hodně mě překvapila roztomile ,,odvázaná“ Jennifer Aniston, kterou bych klidně vzal na Havaj (i s dětmi). Třeba jednou…kdo ví….natočí něco pořádnýho! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem (dokonalej) plastickej chirurg a rád se kochám prací (nedokonalejch) kolegů. 2.) Co lidi dělaj doma s ovcemi? – tak daleko moje fantasie nesahá! 3.) Chci vidět tančit holky Hula hula (neboj, kluci tančí taky…). 4.) Miluju filmy s Andy Roddickem. 5.) Na Adama chodíme pravidelně! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy, kdy hlavní náplní je pavučina lží s níž postupně vzniká naprostý chaos a nepravdy se na sebe lepí, až se v tom nakonec ztrácí i samotní herci. Zde tedy v parádním provedení rodinné komedie, kdy hlavní hvězdou byla bezkonkurenční Jennifer Aniston, což však pro mě nebylo žádným překvapením. O to se postaral Adam Sandler ve formě svého hereckého výkonu. Netajím se, že herce příliš nemusím a ve většině filmů mi příjde spíše nesympatický a často i zoufale trapný. To však neplatí pro toto dílo a já si jeho roli v příběhu skutečně užíval a dokonce mu i fandil. Musím si však opět rýpnout. Je mi jasné, že to není chyba nikoho na čsfd, ale který polointeligent překládá názvy filmů? Setkávám se s tím neustále a nejpatrnější je to v případě hororů, ale nejenže Zkus mě rozesmát není trefný a dobře zapamatovatelný název, ale hlavně neodpovídá obsahu filmu a ani přesnému překladu! :D 77% ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrála Jennifer Aniston ani by mě nenapadlo jít na komedii se Sandlerem do kina. Ale velice mě to překvapilo, bylo to vtipné, rychle to utíkalo a ústřední dvojci to spolu poměrně slušelo. Některé ty nechutnější vtípky bych vypustila a neměla bych v podstatě co vytknout. Prostě dobrá romantická komedie na odpočinek. Jen ta Nicole Kidman vypadala něják divně. 4* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taký malér a je to predsa len krok rozumnejším smerom, než aký urobili Dospeláci, kde banda kamarátov (ne)vtipne posedávala dve hodiny pri jazere a idú záverečné titulky. Toto má viac hlavu a pätu. Niekoľkokrát som sa dokonca zasmial. Havaj je Havaj a mám rád vajcovitú šišku Adama Sandlera. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • V čase 1:22:20 má Jennifer Aniston (Katherine) vlasy úplně za uchem, ale v dalším záběru je má mírně před uchem a v dalším zase úplně za uchem. (asdfasdf)
  • V severoamerických kinech film utržil 103 miliony amerických dolarů, v celosvětových 214,9 mil. (NIRO)
  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)

Reklama

Reklama