Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 124)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $103,028,109Tržby Celosvetovo $214,974,953Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,504,195 //počet predaných kusov 202,108Tržby za predaj DVD v USA $14,885,514 //počet predaných kusov 910,317║ V celku roztomilá pohodová komédia, kde sa Sandler drží v znesiteľnej uzde a nepreháňa to nejakými vysokooktánovými pitomosťami. Ale otázkou ostáva na čom dokážu tvorcovia utratiť pri komédii rozpočet $80miliónov????? /60%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

První hodinka je nesnesitelná záležitost, ale když se ten celý chaos přesune na Havaj a objeví se Nicole Kidman, začne to celé dávat smysl, vtipy jsou najednou jako mávnutím proutku vtipné a zbytečné postavy se stávají okrajovými. Takže pokud ustojíte soutěž v hula hula, věřte, že nebudete vědět kam s očima, protože světe div se, ale Nicole a Jennifer Aniston jsou atraktivnější než kdy dřív a přítomnost nějaké trapné krásky z obálky Sports Illustrated v malé roli je fakt nemůže rozházet. Go Girls. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Zkus mě rozesmát - zatraceně dobrá Sandlerovka, ne-li nejlepší. Frňákové entrée a plastic people sráží body - nejspíš nutné zlo, které je nutné vymýtit hned v krkolomné první půlhodině, po které se ze Zkus mě rozesmát vyloupne překvapivě příjemná (romantická) komedie. Jennifer Aniston po sérii nekoukatelných romantických prefabrikátů konečně svá a Nicole Kidman takhle roztomile nepřehrávala od Moulin Rouge. Asi si můj vkus vzal tentokrát dovolenou. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychovka, která ale do pravidel žánru nepřináší téměř žádné ozvláštnění, !SPOILER! snad jen tradiční schéma dramatického oblouku je lehce inovováno, kdy na proces lhaní/dělání ze sebe někoho jiného není hlavní hrdina sám a ta, které se lže, není skutečná vyvolená hlavního hrdiny, který k tomu musí, stejně jako ženská postava/souputnice ve lhaní, postupně dospět. :-) P.S. Aniston, ač o téměř dvacet let starší, strčí Decker - a to její hraní není úplně z nejhorších - hravě do kapsy, takhle sexy nebyla snad od dob Přátel. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)
  • Když jdou Danny (Adam Sandler) s ostatními přes most, rodina jim řekne, že most je určen pouze pro jednu osobu. Dvě děti z této rodiny jsou ve skutečnosti děti Adama Sandlera a „manželka“ je jeho švagrová. (veronikajel)
  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)

Reklama

Reklama