Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 120)

juta 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě trvalo asi tak do poloviny filmu, než jsem zdejšímu podanému humoru přišel na kloub, ale pak jsem si už tenhle film jen a jen užíval. Opravdu jde o moc pěkný film, který má plno skvělých momentů. Dá se velmi brzo prokouknout, jak to nakonec skončí, ale právě cesta k tomuto konci je výborná. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a Jennifer Aniston rozjíždí komedii, kde vás zkusí spíš trochu nudit než vysloveně rozesmát. Na druhou stranu, když pomineme skutečnost, že je od začátku jasné, jak to celé asi dopadne a že Adam Sandler už jiný nebude a Jennifer opět hraje Rachel z Přátel, dostaneme rodinný film, který neurazí a dá se vydržet i přes některé nešvary. Sandler jako starý proutník, se náhle nečekaně zamiluje do krásné dívky (doposud nepříliš známá Brooklyn Decker), ale jak to tak bývá, jedna lež se lepí na druhou a Sandler se do toho tak zamotá, že musí přizvat svou asistentku Jennifer Aniston, která má za úkol předstírat jeho manželku. Komplikace na sebe nedají dlouho čekat a vše tak nějak slušně a lehce vesele míří k jasnému konci. Velký prostor v tomto filmu mají dvě děti, které jsou chvílemi vtipnější, než jejich dospělí kolegové. Film má i jednu svou TOP scénu a to scénu, kdy Nick Swardson A.K.A. bratranec Eddie A.K.A. Dolph Lungren zachraňuje život ovci, kdesi v havajském vnitrozemí. Scéna je jak vytržená z jiného filmu, ale je nejvtipnější. Film navíc docela oživila Nicole Kidman, která s uvěřitelnou lehkostí ukázala, že umí zahrát i nebetyčnou pindu. Vysloveně komedie roku 2011 to asi nebude, ale jako příjemné osvěžení v horkém letním dni funguje. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Co dělat když si hrajete na ženatého chlapa a vaše milenka chce poznat vaší manželku? Zkuste požádat o pomoc kolegyni z práce a uvidíte, co se z toho vyvine. Tohle byla skutečně jedna z těch lepších a příjemnějších romantických komedií, ze které sálala pohoda, optimismus a dobrá nálada, a která navíc dokázala také docela dobře pobavit. Svou nezpochybnitelnou zásluhu na tom má samozřejmě Adam Sandler, kterému prostě romantické komedie sedí a tento herec je v nich asi nejpřirozenější. Navíc mu zde dokázala zdatně sekundovat za všech okolností krásná a sympatická Jennifer Aniston, pro níž mám už hodně dlouho slabost. A když se v druhé polovině filmu přidala k ústřední dvojici ještě Nicole Kidman, tak mi nezbylo než hodnotit tuto komedii jako velmi povedenou. Tenhle film totiž naprosto perfektně dávkuje děj, humor, prostředí i herecké hvězdy, takže ve výsledku je to příjemná kombinace, která mi zachutnala. Zde nemám prakticky nad čím váhat, jedná se o nadprůměrnou romantickou komedii, a z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podobné feel good komedie můžu a jsem rád, že je u toho zrovna Sandler s Aniston, mezi kterými to šlape na výbornou. Pár sandlerovských výstřelků, na které jsou už někteří "filmoví kritici" alergičtí se najde i zde, ovšem nikterak výrazně to zážitek nekazí a u filmu jsem se bavil víceméně po celou délku stopáže. PS : Taky chci na Havaj :) PPS : Obrovská podobnost s pozdějším Blended, ovšem oba filmy mají něco do sebe...70% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy Adama Sandlera moc nevyhledávám, ale tohle bylo vcelku příjemné. Celé dvě hodiny mi rychle uběhly, párkrát jsem se i zasmála. Bohužel opět se film nevyhnul několika trapným momentům a klišé. Pokud ale hledáte oddechový film na večer, na který byste se chtěli podívat se svou drahou polovičkou, tak Zkus mě rozesmát určitě není špatná volba. Už jen kvůli sympatické hlavní dvojici, kterým to spolu opravdu seklo. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně, kdy Eddie (Nick Swardson) spí ve vaně a padá mu ruka do záchodu, je záchodové prkénko nahoře. Později, když jde Michael (Griffin Gluck) na toaletu, je prkénko dole. (Pavlínka9)
  • Ještě v době, kdy se k hereckému obsazení připojila Nicole Kidman (Devlin), byl název snímku "Pretend Wife". Až o pár týdnů později byl změněn na finální Just Go with It. (Taninaca)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno