Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Prima vystihla, že Češi jsou šmíráci, kteří rádi jedí. A tak proč jim neposkytnout obé v jednom pořadu? Výsledkem je pořad, ve kterém je vaření až tak zhruba na osmdesáté koleji. O soutěžení v něm také nejde, protože hodnocení by snad ani nemohlo být více neobjektivní. Takže zbývá pouze sledovat vzorky jednotlivých odchylek od psychického zdraví. A dobře se bavit na účet individuí, která si pro vidinu nevysoké výhry nechají pročesat byt podlahy po strop, investují peníze, čas a úsilí do vaření svých oblíbených jídel, aby záhy zjistili, že zvěřinový guláš servírují veganovi, který je alergický na lepek, leč přesto se rozhodl hupsnout na čtyři večeře na slepo. A k tomu všemu žvaní Vydra s Bouškovou takové ptákoviny, že tím musí urážet i inteligenci retardovaných jedinců. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá svačino takto rozprostřená! Tak toto je doslova sračka oslova a do mísy prosráno! . . . A Ivánku, kamaráde, stálo ti TO za to? °-/ - - - P.S. A teď si jdu uklohnit nějakou tu soběsamou šlichtu... - - - P.P.S. Post blitkem: No a ta víajpížumpa? No chápu, že proti lidodemo žádnej dyšputát, ale ty >elity< - no těm bych rovnou nakadil do úst... °-(.. - - - - - (Na primeroidní trdlovizi sledován záměrně! celý jeden brněnský týden s dvěma vcelku normálními chlápky a třemi zrůdami /zjevně/ ženského pohlaví, kdy se až člověku chvílemi otvíral pověstný nožík v kapse, co že se to všechno odehrává v podělaných dámských myslích nízkého iq, zato však vysokého sebevědomí minutových celebřití... . . . Průběžně pak /...před i po.../ občas jen nahlédnuto nahodile pro potvrzení teze, že lezou hovna po železe, hodnocení po brněnských srairée 24.1.2011 otráveně mnohé, komentář zde s malým odstupem /promiň, ale prostě jsem Ti to Ivane musel říct.../ jako stotřicátýšestý - 9.2.2011) ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

ježiš, to je tak strašně skvělé! Modrá uklidňuje, mám ráda knihy, především encyklopedie a největší osobní vztah mám ke dvoum květinám. Bakety, vánoční kaktus po babičce a geniálně tupý Vydra a chytračící Boušková. Miluju vítací sestřihy. Myslím, že se na to nedokážu nedívat. Neberu to osobně, že bych byla blbá, protože to já vim, že nejsem. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

na "VIP" epizody s tzv. "celebritami" se dá celkem bezbolestně koukat, obecně to jako bydlo-jídlo inspirace taky není špatný... ještě tak změnit dramaturgii, atmosféra standardních dílů je mi silně nepříjemná... no není to nic moc žrádlo a nemůžu říct, že bych si to sám dobrovolně zapnul, ale nechá se u toho vydržet... občas... což se o spoustě dalších NASERvírovaných realityšou říct nedá. 40% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Na téhle skororealityshow je vlastně smutná legrace, že je opravdu o realitě... ale ne o tom, co tam zúčastnění hrají a žvaní ve vidině namastění si kapsy za to, že si odtrpěj nějaké to jídlo u ostatních..... ale právě o "té naší prima sousedské" české povaze ve stylu "když mi chcípla koza, ať chcípne i sousedovi". Plus nenahraný postsocialistický realismus domácího vkusu... Je to opravdu sonda do života, kterou nezamaskují ani ty makabrózní voiceover komentáře. První reality show za víc než odpad (za zmíněnou stránku 3*). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)
  • Vedle pěti soutěžících je na place sedm dalších lidí: režisér, asistent režie, produkce, kameramani a technik. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)
  • Dne 13 .9. 2019, poprvé v historii pořadu, pan Petr dostal plný počet 40 bodů. To se ještě nikdy nikomu nepoštěstilo dostat tolik bodů. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama