Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 4
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 4

Recenze (158)

bacon 

všechny recenze uživatele

Seriál nabitý vojenskými akciami s krásnou dynamikou a ukážkovou taktikou. Americká dokonalosť hrdinov je prebitá neustále sa krútiacim dejom, ktorý Vás nenechá ani odbehnúť na WC. Trošku ma "zbrzdil" prechod z prvej do druhej série, ale to ma rýchlo prešlo. Videl som 4 série, no ani jedna ma nesklamala, v každej bolo niečo iné, zaujímavé. Rád by som ďalšie série. ()

T2 

všechny recenze uživatele

po prvom diely to príde na dosť vlažné poňatie, vôbec to nejak neberie, zatiaľ len taká bezúčelová báchorka s čudesným chovaním protagonistov a akciou na čudnej hrane, celé spadajúce skôr do béčkových vôd__ videl prvú sériu a keď sa to neberie ani trochu vážne tak sa ten rambovský balast dá zniesť, akcia újde __no do kelu človek si zvykne na Richarda Armitage a oni ho zlikvidujú, druhá séria opäť zlyháva na prílišnej banalite a zbytočne moc tam pchajú nahotu, sex, dosť to tam škrýpe /40%/ ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Britům to slušně odsýpá, akce je dostatek a sympatický Richard Armitage je jejich ostrovní verzí Hugha Jackmana...Na druhou stranu se scénář až příliš často uchyluje k řešení deus ex machina, supermanovství a někdy až úsměvným logickým lapsům...Operační ústředí a hlavně ženy v něm jsou pak světem sám o sobě :) Druhá série si dovolí překopat celý ansámbl, přidat jednotící dějovou linii a více uvěřitelnosti...Hlavně za ni výsledné hodnocení... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě bohužel neoslovil. Neříkám, že je špatný, ale nesedí mi hlavní postavy, děj, ani akce. Zbytečné záběry, tlachání a taky chaotické souboje a přestřelky, kde si každý jezdí a chodí kam chce uprostřed palby. Nebo si naopak přistane s vrtulníkem uprostřed palebného pole. Nic pro mě. 35% ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Hodnocení první série: Je to dobré. A hraje tu Ryk z kousátek, který zvládal neskutečně rychlé přesuny přes půl zeměkoule. Hodnocení druhé série: Dva frájové si to dávají na pohodu, přičemž Amík je klátič. Trochu komedie oproti první sérce. Ale kouká se na to pěkně. Hodnocení třetí série: JAR, atomové hlavice a vše kolem nich. Hlavním padouchem je doktůrek z třetího Vetřelce. Hodně akce. Hodnocení čtvrté série: Rozmanité lokace. Spousta akce. Škoda Rhony Mitry. Padouch hrající na obě (všechny) strany. Antonín Paleček. Hodnocení páté série: Nebezpečím je KLDR, především pak jedna ženská. Hodně se střílí, ale hlavní týpci jsou téměř nesmrtelní. Pár členů z týmu takové štěstí nemá. Občas lehce dementní chování. Přesto stále dobře koukatelné. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • V prvním díle 4. série příjde v přestřelce Stonebridge (Philip Winchester) o kolimátor, v následném záběru jej však už opět má. (Paulusek)
  • Kvůli nastalým občanským nepokojům ve státě Mosambik týden před vznikem prvních dvou dílů třetí série, musel filmařský štáb kvůli zhoršeným bezpečnostním podmínkám přesunout natáčení do jiných lokací jižní Afriky. (Conspi)
  • Hlavní protagonisté používají mimo jiné i samopaly české výroby SA vz. 58 v různých úpravách, CZ Scorpion Evo 3 S1 a Sa 26. V seriálu se také objeví pistole CZ 75. (Paulusek)

Reklama

Reklama