Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 5
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 5

Recenze (158)

klida 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro všechny fanoušky skomírajícího akčního žánru. Po matné první řadě se to však výrazně zvedne a následující dvě řady se Stonebridgem a Scottem jsou super včetně krásnejch lokací. Rhona Mitra se samopalem je úžasná, spousta hezkejch svlečenejch holek navíc jako bonus. Uvidíme, co přinese čtvrtá sezona... A ta je zase hrozně fajn, na konci potěší i český terorista, kterého hraje Maďar, a Češka Tereza Srbová, jako ruská agentka. U závěrečné páté řady v létě na viděnou :) ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa zbaviť pocitu, že každú dvojčasť režíroval iný režisér. Zaujímvé príbehy a celkom sympatický kasting v niektorých častiach vyslovene dehonestuje komparz. Môže sa stať, že "profesionálni žoldnieri" sa budú Porterovi stavať pred jeho rozpálené AK47, jak umelé kvetinky na strelnici. Postavia sa mu pred dvere a divím sa, že nezaklopali. Verím, že nie som jediný, kto si to všimol a komu to vadí. Nič iné ale seriálu nemám čo vytknúť. Druhá séria pre mňa lepšia ako prvá, najmä dvojčasť z Kosova/Viedne a tretia, tá ešte o trošičku lepšia ako druhá. To sa často nevidí. Pribrať do teamu Rhonu Mitru bol parádny krok. Mimochodom, bacha na komentár užívateľa Anderson. Očividne hodnotil iba druhú sériu!! ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

První série je diametrálně odlišná od těch dalších (1. série je čistě britská Sky TV), které už jsou převážně z produkce Cinemax (sice je to koprodukce se Sky TV, ale jsou zde viděl především prsty Cinemaxu), což je dobře hodně nahých ženských, šukačky a hodně krve. Sice mě 3. serie už trochu unavovala, hlavně tím, že se to lehce měnilo v přebytek nelogické akce a postavy se zase tolik nevyvíjeli, ale stále je dost kvalitní podívaná. Ale Armitage byl Armitage. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série byly super, nadupaná akce a zajímavé příběhy. Po té byl seriál zrušen a člověku bylo líto, že přišel o takovou nabušenou akční pecku. Letošní sezónu jsou v hitu akční seriály s vojenskou tématikou (4 novinky) a tak se někdo rozhodl oživit i Strike Back. Bohužel Retribution je obrovský fail a tak, co měl člověk rád na předchozích sériích tu moc nenajde. Hlavní duo bylo nahrazeno jiným, bohužel jim to tolik neklape,k tomu do týmu nasadily dvě ženy a vůbec těm dvěma modelkám nevěřím, že díky falešnému tetování to jsou zabijácký vojandy. Prvních pět sérií - 85%, šestá série - 50%. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Bond se může jít bodnout, což?....ne vážně, je to nářez a mise jsou prostě skvělý, jediný, co mi tam vadí je dle mého názoru tak trochu bezcharakterní postava Portera, možná je to tím až moc spravedlivým postojem, který ve finále generuje naivitu hlavního hrdiny. Taky bych se ráději ušetřila rodinných problémů, které to všechno nabourávají a jsou mi na obtíž jinak do výborného seriálu vnášejí trochu tupé, obvykle americké lacinosti....ale to je detail, ta akce totiž všechno přebije.26.2. 2012 Po druhý řadě zvyšuju na 5 hvězd, tohle už je jen nářez zbaven oné, mnou vytýkané, lacinosti, a to sem píše člověk, co má silnou averzi k akčnímu žánru jako takovému. Bomba. Docela mě mrzí, že tenhle seriálovej klenot vidělo tak málo lidí, máloco se tomu totiž vyrovná. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • V 7. a 8. díle 4. série si roli agentky FSB mjr. Niny Pirogovy zahrála česká modelka Tereza Srbová. (mkali)
  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)
  • První seriálová série byla natáčena v lokacích hlavního města Jihoafrické republiky Johannesburgu a v odlehlé provinční oblasti Gauteng. Ta se nachází v severním cípu Jihoafrické republiky. (Conspi)

Reklama

Reklama