Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 4
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 4

Recenze (158)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Strike Back sú skôr 2 seriály. 1. séria je hlavne o Johnovi Porterovi a 2. až 4. sú skôr o tímovej spolupráci Sekcie 20. Aj v iných aspektoch sú rozdiely, ale čo sa nelíši, je kvalita seriálu: Parádička. Najviac sa mi páči, ako niektoré veci sú veľmi realistické a iné sú taká seriálovo prehnaná blbosť, že James Bond vyzerá reálne :-) Každopádne, geniálne zápletky, úžasné postavy a prestreliek a kečupu na mraky. ()

York 

všechny recenze uživatele

Skvely serial, spousta prestrelek a souboju. Zacatek se me libil trochu vic, vzdycky byl jeden pribeh rozdelen do dvou dilu a jednotlive pribehy se vzdycky odehravaly nekde jinde, takze to bylo dost zajimave. Posledni serie byla uz ale zklamanim, na jednu stranu uz bylo jasne, ze jsou Michael i Damien "nesmrtelni", na druhou stranu ale zase nazev serie predpovidal to, ze jejich smrti by se cely serial mohl klidne ukoncit. Hlavne ale uz ta posledni serie byla takova divna... EDIT: Serial uz ma i pokracovani, ale to uz neni nic moc, divam se na ne spis ze setrvacnosti. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Čeká mě čtvrtý díl první (nulté, chcete-li) série a je to námrd. Trochu se bojím další řad, protože Armitageův Porter je prostě maximální borec a bude mi chybět, a navíc se společně s příchodem nových hrdinů (přičemž mám po Rise of the Empire fakt strach z hereckých výkonů Sullivana Stapletona) mění i produkce, ale obavy jsem měl i z toho, že Strike Back jako takový bude příliš televizní, s levnými akčními scénami a nízkým věkovým ratingem, takže jsem byl pochopitelně velmi příjemně překvapen vysokými hodnotami akce s pořádnou kamerou a choreografií, dalece přesahujícími většinu shakysraček z kina, počtem fucků a sonovabitchů, bodycountem na úrovni The Expendables, krví a brutalitou, ať už jde o mučení nožem nebo klasický waterboarding. Tvůrci se s tím fakt nemazlí a to je sakra dobře. Podle ohlasů si i díly se Scottem a Stonebridgem udržují stejnou kvalitu. Jsem zvědavý, protože jestli je to pravda, poletí tohle do mé topky sakra rychle. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

netrvalo dlouho a k tomuhle seriálu jsem si vypracoval celkem vztah...akční, našlapané a nejde se u toho nudit...navíc ta úvodní Britsko-Americká dvojice charismatických vojáků, kteří jsou rozdílní asi jako den a noc a přitom jim spolupráce šlape jako švýcarský hodinky...už úvodní prolog s Porterem byl na jedničku, ale nečekal jsem že mě další série až takhle chytí. U mě zatím za plný počet a doufám že to neztratí dech ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Hodnocení první série: Je to dobré. A hraje tu Ryk z kousátek, který zvládal neskutečně rychlé přesuny přes půl zeměkoule. Hodnocení druhé série: Dva frájové si to dávají na pohodu, přičemž Amík je klátič. Trochu komedie oproti první sérce. Ale kouká se na to pěkně. Hodnocení třetí série: JAR, atomové hlavice a vše kolem nich. Hlavním padouchem je doktůrek z třetího Vetřelce. Hodně akce. Hodnocení čtvrté série: Rozmanité lokace. Spousta akce. Škoda Rhony Mitry. Padouch hrající na obě (všechny) strany. Antonín Paleček. Hodnocení páté série: Nebezpečím je KLDR, především pak jedna ženská. Hodně se střílí, ale hlavní týpci jsou téměř nesmrtelní. Pár členů z týmu takové štěstí nemá. Občas lehce dementní chování. Přesto stále dobře koukatelné. ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • V 7. a 8. díle 4. série si roli agentky FSB mjr. Niny Pirogovy zahrála česká modelka Tereza Srbová. (mkali)
  • Všechny postavy v seriálu nosí sluneční brýle Ray-Ban. (HectorHagman)
  • V prvním díle 4. série příjde v přestřelce Stonebridge (Philip Winchester) o kolimátor, v následném záběru jej však už opět má. (Paulusek)

Reklama

Reklama