Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem určitě někdy psal, všechny romantické komedie jsou naprosto stejné, vždy jde jen o tom, jak sedne do vkusu ústřední dvojice. Anna Faris mi lezla svým upištěným hlasem trochu na nervy, ale Evans je naštěstí od pohledu sympaťák a tahá film z průměru o něco výš. Navíc i když je What's Your Number? na romantickou komedii trochu delší, než je zvykem, uteče to jako voda a rozhodně jsem se v průběhu nezačal nudit. 6/10 ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

A tohle je naopak jedna z těch připitomělých romantických amerických komedií, kterou už si znovu víckrát nepustím... navíc téměř dvě hodiny, při tom jak se vše vleče, už pak nevíte jak si sednout. Snad jeden z těch lepších světlejších momentů, kdy jsem se zasmál bylo: "Tak pojď ke mě, ty šťastná jednadvacítko" ... "Tak pojď ke mě, ty má třistapadesát......" ... "Mlč prosím Tě!" ....a to už byl vlastně konec ... 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $14,011,084Tržby Celosvetovo $30,426,096Tržby za predaj Blu-ray v USA $922,955 //počet predaných kusov 19,887Tržby za predaj DVD v USA $4,504,241 //počet predaných kusov 145,049║ tuctová záležitosť, ktorú zachráni streštená Anna Faris a roztomilí Chris Evans, pozerateľný priemer /55%/ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud někdo hledá neotřelost, originalitu, tak tenhle film určitě ne. I když na obranu autorů tohodle filmu. Jen debil může hledat v romantický komedii něco víc. Jasně, ty dějový náčrty jsou skoro vždycky stejný, ale jde o to, jak herci hrajou, jaká atmosféra sálá z toho filmu. Tady myslim parádní obsazení. Anna Faris i Chris Ewans jsou sympaťáci. Takže co se týká první hoďky filmu, dobrý. Bohužel po jedný, v těchhle filmech docela běžný scéně už šla kvalita dolů. Škoda. Hodnocení mohlo bejt ještě lepší. 60%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama