Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (270)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

A tohle je naopak jedna z těch připitomělých romantických amerických komedií, kterou už si znovu víckrát nepustím... navíc téměř dvě hodiny, při tom jak se vše vleče, už pak nevíte jak si sednout. Snad jeden z těch lepších světlejších momentů, kdy jsem se zasmál bylo: "Tak pojď ke mě, ty šťastná jednadvacítko" ... "Tak pojď ke mě, ty má třistapadesát......" ... "Mlč prosím Tě!" ....a to už byl vlastně konec ... 40% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitní průměr, není to vysloveně hloupé. Je ovšem pravda, že to celé táhne Anna Faris, za prvé svojí sexy prdelkou, za druhé neuvěřitelnou sbírkou kukučů ve kterých nemá konkurenci. Takovouhle vtipnou mimiku měla snad naposledy Goldie Hawn. Diblík s velkýma očima, které umí nádherně vykulit....to pořád funguje. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Dva hlavní hrdinové sympatický, fajn lidi, kteří mě skutečně bavili, dostkrát jsem se i zasmála nahlas, což mi normálně moc nejde, trapný moment při kterým bych se schovávala za polštář (ano, skutečně se mi stává, že z trapnosti některých filmů na ně mohu koukat jen zpoza nějaké věci) se nenašel ani jeden, emoční pindy a žvásty, které nesnáším tam taky vlastně moc nebyly, nad trochu nelogickým myšlením hlavní hrdinky a nad nereálnými dějovými zvláštnostmi jsem mávla rukou a tak mi z toho vyšel velmi příjemný romantický současný film. Za mě lepší tři hvězdičky. Anna Faris je děsně fajn:) Měnim na čtyři, páč se mi to fakt líbí! ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která má rozhodně co nabídnou. Příjemné herecké obsazení s povedeným námětem a najdou se i scény, kde se divák zasměje. Při sledování jsem dokonce hodně uvažoval nad čtyřmi hvězdami. Na takové hodnocení by však musel být trochu jinak pojatý konec, který mi přišel takový odbytý a rozhodně mohl být více romantický. Nakonec tedy hodnotím silnými třemi hvězdami a rozhodně shlédnutí tohoto filmu nelituji. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik známých herců v tomhle filmu hraje. Na zdejší hodnocení jsem byl ale zklamanej tím, jak zbytečně vulgární tahle komedie občas byla. Ne, že bych byl nějaká fajnovka. To určitě ne. Ale i ty blbý sexistický kecy by herci měly říct s nějakou grácií, aby to nevyznělo trapně. Tady jsem z toho totiž právě takovej pocit měl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama