Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Celkem promakaný film. Hodně mě to překvapilo, všechny zápletky jsou výborné. Je zde vidět skvělý kontrast mezi vztahy a penězi a chtíčem lidí. Paul Giamatti zvládl svou roli skvěle stejně jako hodně zvláštní Alex Shaffer. Myslím, že jsem zatím neviděla ani jeden film o wrestlingu, takže originální námět, což je velké plus. Všichni herci hráli dobře a atmosféra je celkem poddajná, že vtáhne každého. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŠICHNI DĚLÁME HLOUPÉ VĚCI“...... /// Stres z práce, rodina, peníze. Mike je chlápek ve středních letech, kterýmu do života vstoupí důchodce Leo a jako bonus se přidá jeho vnuk. Komedie? ,,Oh Shit!“ Všechno to začalo lstí kvůli patnácti stovkám (měsíčně). Končí to zase těma prachama. To uprostřed je ,,malej“ film o (těch prachách), štěstí, neštěstí a věcech, o kterých se tu nemluví, ale všichni je cítí. Film, o kterým se špatně píše (text distributora nechť toho je důkazem). Nemá čím oslnit, ale příznivci nezávislejch snímků si můžou splnit dalšího ,,bobříka“. (Třeba.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych zápasit (na žíněnce) s Darth Vaderem. 2.) Příchod dalšího člověka by naši rodinu obohatil. 3.) Thx ,,NickySloter“ za to, že přeložil tenhle ,,nudnej“ film. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který si na nic nehraje. Není to sice vůbec originální, ale to v tomhle případě nevadí. Je jasné, jak to skončí, ale tak proč ne, jednou za čas. Giamatti je výborný a začíná se stávat mým velkým oblíbencem. Ostatně všichni další herci, včetně Burta Younga, byli neméně výborní a všechno jsem jim věřil. Celkově je to hodně dobře natočené, scény zápasu mají náboj a šťávu, což je jedině dobře. Řekl bych typicky festivalový film, který si svého diváka najde i v širší distribuci, protože mu má určitě co dát. Myslím ale, že ho více ocení ti, co už mají poměrně nakoukáno. Nikdo jiný na tenhle film ale nejspíš nepůjde, takže je to vlastně dobře. 75% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Paul Giamatti zde ztvárňuje to, na co jsou u něj diváci zvyklí. Trochu hajzlíka, ale jinak maximálního sympaťáka s menším bříškem, se kterým byste ihned zašli na pivko. Jak už ale prozrazuje název filmu, neustále se snaží ve všem vyhrát. Jenže pak se k němu nastěhuje kluk, který by mohl být na první pohled otravný sígr s dobrým srdcem, ve skutečnosti je však mnohem dospělejší, má to v hlavě srovnáno a v lecčems se chová morálněji i než Giamattiho postava. Oba pak vytvářejí dvojici, které musíte fandit. Win Win je tak filmem, který vás zahřeje už jen tím, že někde tam jsou lidé, kteří si prostě zaslouží happy end. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Loni poměrně opěvovaný snímek z KV, letos příjemná oddychovka, která se dle mého ovšem snaží na pilu tlačit až příliš mnoho. Mám z toho takový dojem, že balancování mezi dramatem a komedií je pouze úmyslně vyhrocená snaha dělat z počinu vážnější dílo, než kterým je. Je to místy zábavné, vkusné, jenže pro mě takové: aby neurazilo. Tak já taky neurazím. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama