Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po ťažkom nervovom zrútení sa manželka uznávaného sudcu Koena Allegaerdtsa prizná, že celý život túži byť zviazaná a ovládaná. Aby zachránil manželstvo, podstúpi Koen čokoľvek. Aj napriek tomu, že to môže fatálne ohroziť jeho sudcovskú kariéru. (sochoking)

Recenze (21)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Trochu mě mate naivita hlavního hrdiny - to si vážně myslel, že se o tom nikdo nedoví...a ještě... vzít si peníze? Kdyby svoji ženu řezal (a to i přes její protest a proti její vůli!) hezky v soukromí, měl by klid. Žena by modřiny a šrámy vysvětlila pádem ze schodů anebo neopatrností ve vaně. A i kdyby měla dost kuráže si jít stěžovat, nejspíše by nepochodila. Ale zapřít se a z lásky udělat něco, co se mi příčí, to si rozhodně zaslouží trest!? ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Po do očí bijúcich komentárov od užívateľov Toto a sochoking som čakal, že film rozpúta vášne(konkrétne vatru) v mojich emóciách. Preto som sa obrnil a vyčkával aj Skazenú mládež násobenú Kautokeino Rebellion, Avšak žiadny skorumpovaný sudca, ani rozmaznaná dcéruška sa nekonali. Plus bod pre mňa, keďže obsah mi vypadol z pamäte, dojem z prekvapenia a pikantnosti bol vskutku veľkolepý. Parádna psychologická dráma, ktorej kazí šmrnc len koniec. 9,5/10 ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ja si osobne myslím, že skôr išlo o film určený pre televízne obrazovky a v takom prípade ja idem s hodnotením vždy o jednu hviezdičku nahor. Napriek tomu to aj tak bol veľmi emočný zážitok, pri ktorom zotrvať do úplneho konca a nerozmlátiť pri tom laptop, chce značnú odvahu a odhodlanie, pretože mal som sto chutí skočiť do deja a všetkých tých kokotov odporných pozabíjať, vytrhať im gule, napchať im ich do tých odporných držiek a ukázať ich manželkám a hlavne ich deťom!!! Zmrdi! ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Hluboké lidské a psychologické drama. Jak moc obecná spravedlnost může zasahovat do našich vnitřních životů, přestože si to účastníci vůbec nepřejí, a cítí se zdraví a spokojení v tom, co dělají? Nakolik může náš osobní život ovlivnit naši práci? Jak rozlišit co je ještě morální, co je už "mimo normu"? Film je také o síle lásky a přátelství. Velmi zaujal! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Absurdnost soudní byrokracie, která se stále točí v kolech doby minulé, kdy i homosexualita byla zvrácená úchylka, mě opět dostala. Ta bezmoc, ten pocit, že už před procesem víte, že vás všichni vidí předem odsouzeného... A tomu zrzkovi, tak tomu bych tu jeho debilní přehazovačku nejradši nacpala do zadku. Ten byl snad ještě horší, než ten zhrzený soudce. Herecké výkony tu navíc vůbec nejsou špatné, i když musím říct, že reakce té dcery mi přišly hodně přehnané. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama