Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

Moud 

všechny recenze uživatele

Když tak úplně nepřistoupíte na pravidla hry, které si zjevně tento pořad vytyčil (jakože budeme něco mezi Ulicí a Poštou pro tebe), čeká Vás poměrně zajímavá a až bolestivě zábavná exkurze do nitra a hlavně na dno prostých zoufalých českých lidí. Říkám jo - obludně trapné, trapně obludné, ale v takové harmonii, že by se měl Sandler a Murphy stydět. Hodnotím pouze celou (opravdu celou - co jsem nestihl, kvapně jsem stahoval z netu) řadu druhou a první díly řady třetí. 6/10 ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než předchozí série. Hledači jsou výborní - prostě typy. Velice jsem se u toho bavil, samozřejmě nehledajíc intelektuální zábavu ;-p 5 hvězdiček si nechávám na další sérii, i když podle upoutávek Primy, tentokrát Ti, kteří hledají svůj protějšek zdaleka nevypadají, tak zajímaví jako Jan, Eva a Honza. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Na tento formát, kdy lidi kteří se nesnášejí nacpou do vily a diváci se baví jak plní různé úkoly jsem přes nespornou sociologickou zajímavost nikdy neměl trpělivost a navíc to šířilo negativní energii, ale na jeden díl této reality show jsem v repríze po sedmi letech kouknul, protože je to ozvláštněno námluvy. A účastníci mi přišli docela sympatičtí a zaslouží si ocenění za odvahu. Mám-li pořad ohodnotit, dávám průměr padesát procent. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Já se bavím. Přiznávám, zejména pány a jejich obdivovatelkami. Eva a chlapi jsou docela fajn (až na jednu drsnou výjimku a asi dvě lehčí :-)). Ovšem správňák "dědek" Honza z metra a Jan "oranžové tričko"co neví, kterou z těch "ženských, co se o něho ucházejí" si sebou zebere dál...to je nejmíň na čtyři hvězdy. Od čtvrtého dílu se na to nesmírně těší i můj sedmnáctiletý synátor a řeže se u každé perly, která tam padne.A holky taky stojí za to, prostě jak říkám, slušná psina. Když o tom člověk neuvažuje moc do hloubky, to si spíš řekne, že je až k pláči, kam někteří lidé jsou schopni sklouznout. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt drsnej pořad. Mám shlídnutých zatím 7 dílů. K Janovi jedině Jarmila. Všechny jeho nápadnice mu vyčítají že si chce každou vyzkoušet opravdu se vším všudy. Ale tak pokud si má vybrat...tak ať vybírá pořádně, no ne? Eva tak ta je fakt hustá. Je pěkná, to jo, ale příšerně si šlape na jazyk. A ty scény, kterýma umlátila napřed Honzu a pak Viktora. Tak to je teda síla. Honza ten je takovej spíš flegmoš a nechává holky, aby se o něj fakt praly. Nejlíp se k němu hodí asi Nikol. I když bych jí to moc neradila. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama