Reklama

Reklama

The Ledge

Trailer

Mladý zástupce ředitele hotelu Gavin (Charlie Hunnam) stojí na římse výškové budovy a chce skoncovat se svým životem. V tom se objeví detektiv Hollis (Terrence Howard) a snaží se ho zachránit. Zjistí, že to myslí opravdu vážně a že chce v poledne skočit. Jenže také detektivovi se nedávno zhroutil život, a tak se možná role obrátí a život se pokusí zachránit detektivovi právě Gavin. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Dneska se nepomodlíme, dobře?“ Jsem pro, ale poprosím Pána o štěstí. Obezřetnost a krytí kamarády si už nevěrník musí pohlídat sám.. Již úvodní titulky jsou ve své jednoduchosti všeříkající a na podobné vlně se veze i samotná Římsa - vůbec ne dokonalá, ale ve své emocionální rovině a otevíráním dilemat překypující životem. Hunnam mi do své role moc nepasoval, zato fundamentální křesťan P.Wilson, kterému bezbožně škrtají v desateru, je ve své bigotnosti pekelně přesný a ať sním svůj konopný klobouk, jestli z T.Howarda brzy nebude nový Denzel Washington. A Liv od táty z Aerosmith? Citové strádání, nedostatek respektu a následnou zamilovanost zvládla vyjádřit docela přesvědčivě a co se týká jejího vzhledu - nemám pochyb, že i Saruman z ostravského Mordoru, co psal o povislých elfích trojkách, by se při první příležitosti přisál, jak Ancistrus na stěnu akvária.. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím FILM ! Je to, akoby ma niekto polial studenou vodou. Nechápem, ako sa tvorcom podarilo niečo tak úžasného. Otvára a rieši hneď niekoľko závažných tém, počnúc vierou v Boha, cez manželskú neveru, homofóbiu a končiac Láskou a oddanosťou k milovaným bytostiam. Napriek všetkému však doslova hypnotizujúco udrží vašu pozornosť aj keď ste milovníci romantiky, alebo konverzačiek, či do konca aj thrillerov. Ústredná dvojica-Liv Tyler a Charlie Hunnam odviedli precíznu prácu a pôsobili sympaticky a presvedčivo, nemenej ostatní herci. Jediné, čo by sa filmu dalo vytknúť je, že sa mi zdá veľmi nepravdepodobné, že keby stál na rímse muž, ktorý hrozí samovraždou, nepoužili by sa nejaké bezpečnostné prostriedky, ako napríklad nafukovacia matrac, ktorú používajú hasiči pre tieto a podobné prípady. Inak som nenašla jedinú chybičku, či nedostatok a film ma úplne pohltil od začiatku až do konca. Silný zážitok, ktorý osloví nie lem inteligenciou, ale aj emóciami a dušou. Atmosféra dokonalá a filmy s posolstvom milujem. Nemôžem inak, musím hodnotiť plným počtom. ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Jax ze Sons of Anarchy stojí na římse, vratce, vysoko, a hodiny neúprosně odtikávají... Podobnost s Telefonní budkou je tu ovšem jen naoko, The Ledge je v jádru intimním vztahovým dramatem s překvapivě filozofickým přesahem. Umně nadhazuje nitky k úvahám, do jaké míry si s čím a s kým zahrávat, a co je vlastně důležité. Kromě ústředního loveboye Charlieho potěšila i (opět) posmutnělá Liv a tlumený Terrence Howard. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Zase jednou skvělá ukázka toho, jak náboženství (všimněte si, že nepíšu víra) vymývá mozky. Potyčky mezi hlavním hrdinou-ateistou a fanatickým manželem mě neskutečně bavily, jinak mě příběh zpočátku úplně nestrhnul, chvílemi nudil. Liv Tyler naprosto nebyla ve svojí kůži, role puťky jí podle mého názoru nesvědčí. Závěrečné vyvrcholení mě však naprosto vykolejilo a postaralo se o to, že o filmu budu přemýšlet ještě dlouho. Do těch sta procent mi ale chybí trochu rychlejší tempo v první polovině. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

1. '' Co ti Boh urobil, že si naňho taký naštvaný? '' Poslal mi sem takých kokotov ako si ty, aby mi tu pili krv ! 2. Serem na to, že Tajlorofka ukázala kozy, ked sa celý film tvárila, akoby sa posrala a zle poutierala!! 3. V tomto filme je len jediná, pozitívna postava, ktorá má charizmu a nenarieka, a to tá baba s tým masívnym dildom !!! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Číslo 212 na dveřích apartmánu je odkaz na den narození Charlese Darwina (12. února), který byl pra-pradědečkem scénáristy a režiséra Matthewa Chapmana. (vojacekr)
  • Natáčelo se ve městě Baton Roug (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2011 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama