Reklama

Reklama

The Ledge

Trailer

Mladý zástupce ředitele hotelu Gavin (Charlie Hunnam) stojí na římse výškové budovy a chce skoncovat se svým životem. V tom se objeví detektiv Hollis (Terrence Howard) a snaží se ho zachránit. Zjistí, že to myslí opravdu vážně a že chce v poledne skočit. Jenže také detektivovi se nedávno zhroutil život, a tak se možná role obrátí a život se pokusí zachránit detektivovi právě Gavin. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Fajn námet, ale celé je to nedotiahnuté, povrchné, čiernobiele, s brutálne šablónovitou a nalajnovanou psychológiou. V oblasti riešenia Boha a vecí okolo vyhráva napr. aj taký Sunset Limited, tu sú to také "reči pri pive" a viac menej barlička (alebo barla?) príbehu. Chcelo to jednoznačne lepšieho scenáristu&režiséra ako Matthew Chapman. Ako veľmi trefne nadhodil Mr. Wormboy, to čo by s touto látkou urobil Roman Polanski (resp. niekto kto VIE), by som si veru pozrel! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Dneska se nepomodlíme, dobře?“ Jsem pro, ale poprosím Pána o štěstí. Obezřetnost a krytí kamarády si už nevěrník musí pohlídat sám.. Již úvodní titulky jsou ve své jednoduchosti všeříkající a na podobné vlně se veze i samotná Římsa - vůbec ne dokonalá, ale ve své emocionální rovině a otevíráním dilemat překypující životem. Hunnam mi do své role moc nepasoval, zato fundamentální křesťan P.Wilson, kterému bezbožně škrtají v desateru, je ve své bigotnosti pekelně přesný a ať sním svůj konopný klobouk, jestli z T.Howarda brzy nebude nový Denzel Washington. A Liv od táty z Aerosmith? Citové strádání, nedostatek respektu a následnou zamilovanost zvládla vyjádřit docela přesvědčivě a co se týká jejího vzhledu - nemám pochyb, že i Saruman z ostravského Mordoru, co psal o povislých elfích trojkách, by se při první příležitosti přisál, jak Ancistrus na stěnu akvária.. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Jak dlouho jste spolu? Ty a tvá žena?“ - „15 let.“ - „Sex pořád dobrej?“ - „Musíme o tom mluvit, Gavine?“ - „Ne, můžu skočit.“ Když se dozvíte, že jste vlastně celý život neplodný, a přitom vám doma cupitá párek dětí, máte zrovna náladu na všechno, jen ne vymlouvat potencionálnímu sebevrahovi skok z budovy. Jenže co když má ten „skokan“ na římse opravdu dobrý důvod…Začátek byl výborný a moc mě bavil. Dávka tajemna a nesporný thrillerový potenciál slibovaly poutavou podívanou. Ovšem postupně se z toho vyklubalo romantické drama. Z čehož jsem sice nebyl vyloženě zklamaný, ale má očekávání byla prostě někde jinde. Navíc, z mileneckého vztahu moc jisker nesršelo, možná v podání jiné dvojky by to bylo jiné, ale chemie páru Hunnam-Tyler na mě příliš nefungovala. Ke konci snímek konečně chytne nefalšovaný thrillerový nádech a samotný závěr mě překvapil (resp. jeho půlka), škoda, že na to došlo tak pozdě. To a pár slušných dialogových partů (nejlepší byla ostrá debata o Bohu) filmu v mých očích zachránily slabší 4*. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejpůsobivějších "malých velkých filmů," jaké jsem v poslední době zhlédla. Skvělý scénář, zpracování a výborné výkony, zejména Charlie Hunnam byl parádní a nechápu tu spoustu kritických odezev na jeho výkon. Chemie mezi ním a Liv Tyler je elektrizující a tvoří hnací motor celého snímku. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Film, který jde hodnotit v pohodě třemi i čtyřmi hvězdami, kvality má, ale hodně záleží na momentálním rozpoložení diváka. Já pozdě večer přeci jen očekával něco více akčnější…Dost velkou část snímku jsem se u dialogu nudil, ale druhý den ráno jsem si ještě jednou pustil posledních dvacet minut a věřím, že u druhé ( prozatím neplánované projekce ) by mohlo mé hodnocení povyrůst. Wilson, Tyler, Howard pohoda, Hunnam vyměnit ;-) 6/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve městě Baton Roug (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Číslo 212 na dveřích apartmánu je odkaz na den narození Charlese Darwina (12. února), který byl pra-pradědečkem scénáristy a režiséra Matthewa Chapmana. (vojacekr)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2011 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama