Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike Weiss (Evans) je poněkud záhadný, ale skvělý mladý právník na vrcholu svých schopností. Je to ale také narkoman. Mike neustále bojuje o udržení rovnováhy mezí svými dvěma protichůdnými světy, kde se rychle žije – světem prostitutek a pouličních grázlů a světem energických advokátů a soudců. Když se zdravotní sestra na úrazovce Vicky (Shaw) v práci nakazí kontaminovanou jehlou, Mike a jeho přítel a partner Paul Danziger (Kassen) se neochotně ujmou jejího případu. Jak se do případu noří, zjišťují, že u významného poskytovatele zdravotní péče funguje rozsáhlý systém korupce, který za zisk dává všanc lidské životy. Mladí advokáti se rychle octnou uprostřed soudní pře, která bude tou největší a nejnebezpečnější v celé jejich kariéře. V případu je na ně vyvíjen ohromný tlak; pokud neuspějí, budou zničeni, ale protože jsou plni odhodlání, bojují dál. Mike se snaží odhalit pravdu a ocitá se v nejtěžším zápase svého života, a to nejen proti skvěle placeným advokátům odpůrce, ale i proti vlastním, osobním démonům. (Filmbox)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kapitán Amerika je pěkný kvítko. Drogy kouří, šňupe a píchá si je. Ale je to dobrý právník a bojuje za to aby v každé nemocnici byla bezpečnostní jehla a nestávali se v nemocnicích nehody a sestry tak neonemocněli žloutenkou typu B, C a HIV. Chris Evans hraje super a těch 100 minut právnických keců včetně jeho bohémského života utečou v celku rychle. Film je podle skutečné události a nebyl vůbec špatný. 70% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Moc dobré! Scénář na základě skutečnosti je velmi svižný, napínavý a ukazuje, jak to na tom zkorumpovaném business světě chodí a že je vlastně úplně jedno, jestli jde o automobilový průmysl, potlačování vývoje elektroniky, nebo právě o oblast zdravotnických prostředků. PRO PRACHY PROSTĚ BUDEM KLIDNĚ I ZABÍJET. Chris mě dostal svým výkonem a ukázal, že umí zahrát. Pro mě velké překvapení, bavil jsem se náramně. PS: Rusted wheel mě zní v hlavě ještě dlouho po skončení. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Millennium Ent. // Počet premietajúcich kín v USA: 5 // Otvárací Víkend USA: $29,175 // Za rok 2011 tu máme ďalšiu výbornú drámu z právnického žánru. Oproti Lincoln Lawyer je to jednoduchšie, menej dramatické, ale rovnako dobre zahrané......... 95% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jak tady někdo napsal,je to spíš tv snímek.Na rozdíl od v poslední době natočenejch soudních filmech to nemá koule.Vůbec tam nedochází k emocionálním střetům mezi oběma stranama,takže to uspává,uspává,uspává.....Navíc hlavní hrdina byl feťák,a to mě docela sere,nesnášim tenhle lidskej odpad.Když se chci uzemnit,dám si pivo a rum,a to je vodvaz.A hlavně to mám pod kontrolou,doufám.Film mě moc nebral,jen průměrná povídka podle skutečnejch událostí.50%. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkala, že by se z toho mohla vyklubat další Erin Brockovich, jenže po pár minutách pohledu na Evansův samolibý xicht, frajerský grimasy á la největší klátič ženskejch na světě (a k tomu sem ho pravděpodobně měla litovat pro to, že šňupe), mi bylo jasný, že další Erin se konat nebude. Tenhle film je hodně nezvládnutej, a to z toho důvodu, že celá ta atmosféra, která by vznikla z procesu David vs. Goliáš je potlačena právě až nesnesitelnou pozorností Evansově postavě, která je ovšem alespoň pro mě nezajímavá a dost trapná. Ve finále jsem něvěděla na co koukám a kam se dějově dostanu, tajně a naivně jsem doufala ve větší rozjezd zajímavého případu, ale jak píšu, naivně. Zbytečný film. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je natočen podle skutečné události, jejíž zfilmování posvětil skutečný Danziger, který byl osloven vynálezcem injekčních stříkaček, chránících zdravotnické pracovníky před infekcemi. (Patw)
  • Všech 7 tetování, které můžeme na Mikeovi (Chris Evans) vidět, jsou hercova autentická tetování. (Kodousek)

Související novinky

CANAL+ nově v sekci VOD

CANAL+ nově v sekci VOD

14.08.2023

Letošní rok je na nové streamovací služby bohatý. Jedním z nových hráčů je mezinárodně působící společnost CANAL+, která svou platformu uvedla letos v dubnu na český trh.   VOD knihovna CANAL+ nabízí… (více)

Reklama

Reklama