Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Splnilo očekávání. :D Film byl scénářem hodně podobný filmu Varan vs Kobra a byl i stejně "dobrý". :D Je dobré, když se tvůrci nebojí u těchto béček ukázat ty monstra. V tomhle filmu tomu tak bylo. Samozřejmě tu byla i klasická hudba a rozhovory, které svojí nepřirozeností a nelogičností trhaly uši. Nechci spoilerovat, ale některé scény jsou tak na hlavu, že se na film rozhodně stojí podívat. TOP hlášky: "Nevím, jestli bych zvládnul zastřelit civilistu."- "Neber je jako civilisty, ber je jako dolary. Prachy ulehčí svědomí." / "Páchnete jako bažina."- Jo, došel mi Old Spice." Ještě bych dodal, že je až úsměvné kolik toho měly filmy Krokodýl vs Aligátor a Varan vs Kobra společného: dvě obrovská zvířata, která běhají po ostrově, prakticky stejná dobrodružně-výpravná hudba, nekonečně velké zásobníky, obrovská zvířata schovávající se v malých tůňkách a následně napadající lidi zezadu a na závěr MEGAEPICKÉ finále kdy se postaví zvířata proti sobě!! ()

Nathaniel8 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo i na mě moc. I když scéna s fotografem měla něco do sebe. A pak ta blbá blondýna, co ji Croco překousnul na půl, tak to jsem mu i fandil. Nejlepší byla scéna 4 "mudrců"... Charlie a spol. Mimozemšťani? A tam překousnutá kráva. A agent v košili, a la Nick Slaughter a jeho košile s papouškama... Scéna: "Páchnete jako bažina. Ano, došel mi Old Spice." ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jednu dobu přiletěl trend ta nejvíc ujetá monstra stavět ve filmech proti sobě. Monstra: Vyjmo pár rádoby nečekaných útoků na totálně tupé oběti si na přerostlé krokodýly už raději moc nepamatuju. Herci: Hororová pohádka o dvou neporazitelných krokouších opět staví na atraktivnosti zejména skrze polonahé blondýny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvou zkušenostech s megažralokem požírajícím boeingy byli Dinocroc a spol. balzámem na duši. Neskutečná skvadra pitomejch blondýn, metrosexuální lovec, senilní Carradine, komando, který by neobstálo ani u nás na sídláku a pochopitelně dva hlavní animáci, přičemž ten dvounohej byl sympaťák. Výborná scénka: Dvě blondýny v bikinách zdrhaj před dinocrocem, ale ten je pochopitelně rychlejší a jednu ječící prsatici chytne a začne jí svačit. S tím se ale nehodlá smířit její kamarádka a začne se o souputnici s ještěrem přetahovat. Tak napůl jí to vyjde. No a pak začne zdrhat, ale v tu chvíli jí něco napadne, otočí se a začne na dinocroca ječet. To už jí nevyjde. :D 10% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartni Wynorskiho ujetarna nic vic nic min ale tady mne uz preci jenom ta dejova linie se dvema monstry kompletne okopirovana z filmu Varan vs cobra zacinala trochu nudit jako bych mel pocit ze velkemu Jimovi zacina trochu dochazet dech nicmene demonicky David Carradine byl bozi a na ty 3* to nakonec svym poctivym vykonem vytahnul jinak tahle monstra mne zase az tolik nebrala i po trikovy strance mi to prislo o neco slabsi nez je obvykly standart na druhou stranu znaly Wynorskiho fanousek dostane presne to co ocekava no a o nic hlubsiho ani v tomto pripade nejde ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Jim Wynorski musel neplánovane zahrať jednú z menších úloh, pretože herec, ktorý bol do tejto úlohy vybratý, nebol schopný zo seba dostať ani len zopár viet. (beso74)
  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)

Reklama

Reklama