Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (125)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jednoznačně táhnou jen herci. Příběh o tom, že manželství po nějakých 20 let prochází krizí a tak se fotříkovi zachce mladé holky, prostě zná každý a film o tom, nemůže přitáhnout diváky. Nehrát v tom Hugh a Leighton, tak vypínám po pár minutách. Díky nim to bylo snesitelné a tu hodinu a půl jsem to prostě vydržela. Ale mohlo to být pojato nějak lépe, víc vtipně, nebo naopak udělat větší drama.. prostě cokoliv! Někdo může říct, že to v klidu plynulo, lidsky, reálně.. já bych ale něco navíc právě uvítala. Nejlepší jednoznačně bylo, když manželka nevěrníka autem zdemolovala Vánoční výzdobu :D Jinak bohužel nic moc. A i Leighton mi tady připadala slabší ve výkonu, než jsem u ní zvyklá. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Velká nuda. Připadalo mi to nekonečné a to film nemá ani 90 minut. Hugh Laurie je dobrý, Leighton Meester je pěkná a Adam Brody je sympaťák. Herecky to bylo naprosto v pořádku. Bohužel postavy byly všechny napsány tak, že ani jedné nemůžete fandit a příběh tím pádem začíná být o ničem. Velice zbytečný film. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jelikož nesleduji House podobně jako Ulici o rozměru tisícihlavé saně, tak mé setkání s Hughem Lauriem bylo naprosto ojedinělé a kupodivu jiskra přeskočila podobně jako u mladé, rozumově starší, sousedky, natolik bylo jejich toporné randění uvěřitelné a sugestivní. Zpočátku se zdálo, že půjde o nudnou přetahovanou kdo s koho více ubližuje a co je méně přípustné v konvenční konzervě zvané společnost, ale záhy se rozjela skoro bych řekla docela sofistikovaná záležitost. Zaujala mě natolik, že jsem volky nevolky fandila novému nerovnému páru, protože pocit štěstí je pro mě prioritou, co na tom, že to nikoho nezajímá.☻ ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Leighton Meester balila Hugha Laurieho už v Dr. Houseovi (dívka se sporami na mozku), ale podařilo se jí to až ve West Oranges v New Jersey. Vzhledem k tomu, že vztahy se staršími muži jsou mi bližší než košile, neřešila jsem, na čí stranu se přiklonit, a v komentáři si výjimečně odpustím filozofování na téma "kam až má člověk právo v rámci svého osobního štěstí zajít?", a řeknu jen, že oranžští jsou stejně průměrní jako moji nebo vaši sousedé (jen ta vánoční výzdoba je u nás díkybohu uměřenější), vypravěčka příběhu je psychicky i vizuálně komplikovaná, ale párek "hříšníků" je k sežrání. Ostatně na Davida s Hughovýma psíma očima by se člověk nedovedl zlobit, ani kdyby brutálně zavraždil žárovičkového sněhuláka. (více zde) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vyprcat o čtvrt století mladší kikinu je nepochybně sen každého padesátníka. Vyprcat však o čtvrt století mladší kikinu, která je dcerou nejlepšího kámoše, to už je něco, co by si měl každý padesátník dvakrát rozmyslet a raději vrátit tu viagru zpět do lékárny. Mohlo by pak vzniknout roztomilé, společenské fopa a docela hutný materiál pro kulantní film. To by se toho ovšem musel chytit nějaký inventivní scénárista a ne nevyžvaněný trotl, co má pravděpodobně na svědomí třeba i tuhle úděsnou sračku a zpotvořit to na nudnou, trapnou a tupě ukecanou homodramakomedii pro otylé jedince s diskutabilním pohlavím. A House to vzal asi jen proto, aby si ještě aspoň na chvíli mohl zafranckovat s nějakou pětadvacítkou. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v New Jersey, tak jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno