Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (762)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $55,100,437Tržby Celosvetovo $149,878,437Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,126,349 //počet predaných kusov 217,824Tržby za predaj DVD v USA $14,878,200 //počet predaných kusov 688,395║ V celku neškodná oddychovka, ktorá sa nesie v trende mládežníckeho Twilight-u(Súmrak) ale tu to našťastie nepôsobí tak otravne. D.J. Caruso rutinérsky ale za to svižne zvláda réžiu, akcia a triky újdu, takže slušný priemer. /60%/ ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

My měli Fakultu, kde byl za ideál frajera považován fetující dealer drog Zeke Tyler (ano, inspirace mého nicku), dnešní generace teenagerů má svoje "Jsem číslo čtyři" s mladým metrosexuálem Pettyferem. Scénář je uzpůsobem vkusu dnešní teen generace a já s ním neměl sebemenší problém. Dokonce jsem se přistihl, že to tomu párečku přeju a jejich vztah mi přišel elektrizující (asi jsem měl slabší chvilku). V podstatě je to sci-fi z prostředí střední školy s kvalitními efekty a vždy charismatickým Olyphantem. Závěr je trikově zajímavý a vizuálně přitažlivý, nemám nic proti, jen prosím nepokračovat dvojkou. Bavil jsem se. 70% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jumperové uměli skákat, takže po nich šli, hlavně teda po tom co vypadal jak mladej Skywalker a za ním si to baletil Billy Elliot. Tihle pubertální x-meni si uměj po návratu z hospody posvítit na klíčovou dirku vlastníma rukama a sem tam maj i jiné lehce nadlidské schopnosti, takže po nich jdou, hlavně teda po tom co vypadá jak Stormbreaker a ještě ho hlídá samotný Hitman. Celý je to ale tak nudně slátaný, jako by Jumper navštívil střední školu Twilightskou a nebýt toho celkem solidního boje o přežití na konci filmu, unudím se k smrti. Za ten konec bych málem dala i tři hvězdy, to by ale nesmělo být toho, že hlavního hrdinu celou dobu pronásledujou tři šmejdi z vesmíru a když ho najdou, je jich najednou celej štrůdl a koukat na to jak proti sobě v láskyplném shledání rozjížděj laserový paintball alá klaďasové modrá, záporáci červená, je taky docela pruda. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Je to samozrejme strašne blbé a dobrú hodinu aj zúfalo lacné, priam televízne. Ale stále stráviteľný, v podstate neurážajúci popcorn. Potom to zrazu niekto poleje fajnovým masielkom a vypukne ohromná (samozrejme, stále veľmi blbá, ale who cares?) zábava, v ktorej, čuduj sa svete, sú aj lepšie momenty ako "Timothy & brokovnica". Fajn jednohubka, ktorá si napr. Jumpera alebo Čarodejníkovho učňa dáva na olovrant. Alebo na olyphant. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME POSLEDNÍ SVÉHO DRUHU. TŘI Z NÁS UŽ JSOU PRYČ... MRTVÍ. LOVÍ NÁS JEDNOHO PO DRUHÉM, PO POŘÁDKU. VÍM, ŽE JSEM DALŠÍ NA ŘADĚ. JSEM ČÍSLO ČTYŘI“...... /// Daniel je borec, kterýmu se při romantickým večeru rozsvítí noha. Důležitý není, že je mimozemská zrůda, ale fakt, že ČÍSLO 3 JE MRTVÝ! Z Daniela se musí stát John a zmizet. Nejlepší by bylo, stát se neviditelným. No jo, ale řekněte to ženským! A ke všemu se v něm probudilo ,,dědictví“ – tedy schopnosti. Právě včas! Kryplové už jsou na cestě!... Žánrová rozpolcenost a scénáristická vykrádačka všeho, kde se jen trochu trochu objevují mladí lidé, hrdinové se schopnostmi a příšery. (K dokonalosti chybělo jen to, aby se (kdokoliv) proměnil v letadlo a nabral cestující.) ANO, SCÉNÁŘ JE OZDOBOU FILMU. (Když už by to mohlo bejt zajímavý a ONA mu v intimní chvilce řekne: ,,Můžeš mi to ukázat“ – tak debil začne svítit!) Malé děti se budou bát a dospělí budou znechuceni. Teenegerská stupidita, která svoji obludnost naštěstí předvede až v závěru, a která potěší milovníky CGI efektů, psů a ty, kteří nesnáší fotbalové stadiony. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem číslo 5 (slovy: pět). 2.) Jsem fanda filmů Jumper nebo třeba Percy Jackson. A taky těch, ve kterých se chodí na střední. 3.) Můj pes bejval zelená ještěrka. 4.) Jsem sběratel filmů z produkce Michaela Baye. 5.) Nebudu číst stejnojmennou knihu od Pittacuse Lore. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Podobně jako ve filmu Pán prstenů (elfština) i v tomto snímku se objeví vymyšlený jazyk - mogadoriánština. Údajně jeho podobu hodně ovlivnily angličtina, stará latina a slovanské jazyky. Herci před spuštěním natáčení dostali zvukové nahrávky, aby se mohli mogadoriánštinu naučit. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • Snímek byl natočen s účelem přilákat dospívající fanoušky ságy Stmívání. (Kuzmik)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama