Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková komedie, kterou táhne hlavně výborný Russel Brand. Ten sice hraje opět postavu místy až nápadně podobnou Aldousi Snoowi, ale i tentokrát to na mě výborně fungovalo. Záda mu navíc kryje neméně skvělá Helen Mirren a zbytek obsazení je také velmi fajn. Humorných scén je zde víc než dost a celé to navíc hodně rychle uteče. Pro fanoušky Russella Branda jasná volba. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ráda bych napsala extravagantní a výstřední, bohužel musím dodat - taky pitomé. Neboť ARTHUR. Jak může být někomu sympatický ? Nezapočítávám jeho chůvu - a jeho matku, pochopitelně, neboť obě k němu mají kladný citový vztah. A dále: Jak může být někomu sympatická chůva, která z něho vychovala TO, co z něho vyrostlo ? Matku zcela pomíjím - nějaké výraznější sympatie k ní snad ani nejsou na pořadu dne ... myslím, že je od vás nikdo neočekává - a jen tak mimochodem: ONA tu prazvláštní výchovu (která vedla k prazvláštnímu výsledku) dopustila ... dost možná ji přímo vyžadovala. A závěr ??? ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Jakoby se oklikou vrátil zase pěkně na začátek ... jakoby nikam nikoho neposunul, neboť prakticky vzato - NIC se nezměnilo ... nic pro mě zásadního. Upatlané 2*. P.S.: Naomi upřímně lituju ... i když, na druhou stranu - kdo chce kam, pomozme mu tam. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že Russella Branda opravdu nemám rád. Je to prototyp idiota, který není k smíchu. Film je tak trochu pohádka. Tohle natočit v 50. letech, trochu ve stylu Prázdnin v Římě, tak to je bomba. Pro mě byla nejvýraznější osobností Helen Mirren a nejvtipnějším zážitkem, když Arthur vysvětloval dětem, že chlastá. 50 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: líbila se mi Greta Gerwig, viděl jsem ji poprvé, stejně tak i Russell Brand je pro mě neokoukaný, jen jsem si na něj (na jeho postavu) déle zvykal, ale povedlo se a pak jsem si ji užíval, moc se mi líbila Helen Mirren, fakt okouzlující, zbytečně jsem se bál, že to bude více trapné než-li zábavné, bavil jsem se, nehledě na to, že romantické duše budou spokojené MÍNUS: opravdu asi nemusí sednou každému a pak k trapnosti není daleko./// Shrnutí: chcete-li si nenáročně a příjemně odreagovat a chcete vidět za co by se dali utrácet milióny, kdyby jste je měli a nebo z jiného pohledu, chcete vidět, že peníze nejsou všechno? Pokud jste odpověděli alespoň jednou ano, máte možnost nahlédnout. Očekával jsem spíš trapnou nebo průměrnou komedii a dostalo se mi zábavné podívané s trochou toho poučení./// Celkem 72%/// ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Russella neznám, ale tady je nejlepší volbou a hlavním chodem této spontánní komediální story. Vypadá a chová se jak Steven Tyler říznutý Mickem Jaggerem a užívá si pohádkového bohatství jak Michael Jackson. Jeho střídání hereckých poloh a grimas spolu s opravdu vtipnými hláškami a narážkami pěkně naostro jak velí selský rozum, nemají chybu. To mu snad víc závidím tu sladkou bezprostřednost než kolotoč nekonečného rozfofrování milionů. Arthure, k tvé nabídce milionu dolarů, bych použila různých přívlastků, jen ne vulgární. :-)) Každopádně se remake o rozmazleném frackovi, který ztratil otce, máma ho odepsala už v peřince a nanny ho příliš podcenila, opravdu povedl, bravo! A takticky rafinovaně napsaný obsah přece není spoiler? ;-) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Je to již podruhé ve dvou letech, co byla postava původně ztvárněna Johnem Gielgudem v moderním remaku přepsána na ženu a obsazena Helen Mirrenovou. Gielgud hrál v Prospero's Books (1991) pana Prospera, zatímco Mirrenová si zahrála paní Prosperovoou ve filmu The Tempest (2010). (FFilipCZ)
  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama