Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Arthur je tak nepříjemně rozmazlený milionářský spratek, že se mu nedá fandit. Což je u romantické komedie velké mínus. Nepomůže tomu ani naivní psychologizace důvodů, proč se z něj stalo takové hovado. Když ještě film věnuje více prostoru jeho vztahu s chůvou než s chudou, ale dobrosrdečnou dívkou, tak už abys tu romantiku pohledal. U filmu, kde je vtipu tolik, kolik má Arthur střízlivých dní, je takové hledání zbytečné. /12. 1. 14./ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem se na to snažil koukat bez přetáčení dopředu, ale po necelé třičtvrtěhoďce jsem to vzdal. Brandovy výstřelky a jeho projev, to začalo být po čase strašně unavující, stejně jako řadová zápletka s jasným koncem. Herecky to drželi nad vodou Helen Mirren a Guzmán, protože Jennifer Garner podobné role nesedí. Bohužel to na moc nestačilo. Pár povedených gagů oceňuji, ale jinak nudné. 30% ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Arthura Bacha, tohoto zhýralého multimilionáře by vlastně bylo vcelku fajn sledovat, nezlobil bych se za seriál, v němž by učinkovával on či charakter jemu podobný, ovšem za předpokladu, že by nedošlo k míšení s jakoukoli romantickou linií. Naomi - i přes slušný casting, Greta Gerwig působí přirozeně, a nešlo by se tudíž divit milionáři, který by se v ní okouzlil - kazí obstojně rozjetý námět, na ránu kladivem do hlavy je ovšem ten psychologizující motiv - matka na mě celý život sere, proto chlastám a chovám se tak, jak se chovám... směšně morální a laciné... Celkem škoda, na výslednou to mohlo dopadnout i lépe, svůj průměr si to ale řekl bych zachovává... 50% ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem vtipná komedie o jednom rozmazleném milionáři, který bez své chůvy a peněz od maminky není schopný téměř ničeho, tak se maminka naštve a řekne, že se musí oženit, jinak o všechno přijde. Pěkně obsazený film, bavil mě hlavně taťka Arturovy nastávající, takového psychopata bych v rodině vážně nechtěl. :-) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velice fajnová komedoška, která mě a mé rodince zpříjemnila báječnou dovolenou! Russell Brand, který mě šíleně připomínal pohybama a gestama Johnnyho Deppa, nám nabídl postavu chlapíka, kterým by chtěl být zřejmě každý nezadaný mladíček, jenž právě vystudoval a chce si plnit další sny jeho nastávajícího života. Ano, být bohatý, mít všechno a užívat si jak jen to půjde... Takový je Arthur. Jenže každý jednou pochopí, že o tom ten život přeci není... Korunku filmu nasadila maska Darta Wadera a samozřejmě větička "umej si bimbáska"! Tomu se doma všichni tlemíme dodneška... 75% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno