Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nekupuji si každou půl hodinu nový sporťák, nepromenáduji se v šatech od Lincolna a nepamatuji se, že by se o mne v časech zletilých někdy starala chůva. Spíše mám tendenci na lidí, kteří výše uvedeným disponují, chrlit přátelský oheň a síru. Jenže Arthur se o své nikdy nevydělané peníze dokáže rozdělit s chudinou, za což má ode mne nejednu sympatii a proto jsem ochoten s ním řádit v batmobilu, užívat si v magnetické posteli s nikoli malým množstvím krásek i létat tryskáčem na zmrzlinu. Normálně bych to nedělal, ale po boku zrůdného Russella Branda by mě to určitě bavilo. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Dle scénáře naprosto průměrná komedie, u které se nedivím těm nižším hodnocením... ALE... pro mě nepopsatelně kouzelná, s naprosto animálním Russellem Brandem v hlavní roli, kterého zbožňuju... Prostě nějaké filmy mi přirostou k srdci více i když k tomu nemám racionální důvody a ani to neumím vysvětlit. Tenhle film mě prostě chytil za srdce a nepustil... Mohl bych tu jmenovat všechny nedostatky, které jsou naprosto evidentní, ale neudělám to. Z filmu mi zůstal jen pocit, že jsem viděl něco, pro mě, speciálního... Eště bych chtěl zmínit ostaní herce, prostě mi tam seděli... OMLOUVÁM SE... ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem vtipná komedie o jednom rozmazleném milionáři, který bez své chůvy a peněz od maminky není schopný téměř ničeho, tak se maminka naštve a řekne, že se musí oženit, jinak o všechno přijde. Pěkně obsazený film, bavil mě hlavně taťka Arturovy nastávající, takového psychopata bych v rodině vážně nechtěl. :-) ()

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Nedejte na zdejší "wanna be" rádoby filmové kritiky. Arthur je přesně to co od něho můžete čekat. Dokonale roztomilý Russel Brand se skvělou Helen Mirren. Hravý film, který má díky hlavním protagonistům jisté kvality britského humoru. Arthur se na rozdíl od jiných podobně založených filmů vyhýbá přehnaně trapným situacím a naopak jde vstříc i važnějším momentům. Ve své kategorii je to určitě to lepší co můžete najít. Pokud ale nosíte wayfarer brýle a sledujete nezávislou scénu, tak na to prosím nechoďte. Zaručuju, že vás to nikterak neoslní. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jedna za Helen Mirren, protože jinak... americky uječená stupidní komedie, která kalkuluje pouze s tím, jak by bylo báječné býti bohatým, projíždět se v batmobilu, chodit na party v batman kostýmu a konzumovat neomezené množství PEZ bonbónů z dávkovače s vlastní hlavou... Do toho Jason Winer zamíchal sex s prostitutkama, Jennifer Garner v o čísle menším korzetu a spostu a spoustu vodky, whiskey a vína. Výsledek je tristní: Arthur nejenže není komický, ale trapnost a lacinost z něj čpí jak líh z laciné vodky. A žádný další film s Russelem Brandem vidět rozhodně nechci. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Celovečerní debut režiséra Jasona Winera. (HellFire)
  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama