Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa, ake ma vo filme budu cakat boje na zivot a na smrt. Dokopy z nich skoro nic neukazali, len take chabe preblesknutie okolo tych bojov, ktore uspesne dokoncil az do zaverecneho finale, ktore tiez nevyzeralo dobre, ako aj cely zvysok filmu. Ja som sa pri filme nejako moc extra nebavil. Skoda, ze tie boje nepremysleli lepsie, miesto ktorych sa vam pred ocami objavia nie podarene zabery na boj o prezitie. Vsetko je to urobene zle, ale obcas sa aj na nieco dalo pozriet, ale nebolo toho prilis moc. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film je podobný arénovkám 90. let. Hlavní hrdina David Lord má havárii autem, při které umírá jeho těhotná přítelkyně a on smutek neunese. Ve všemožných barech se opíjí a vyhledává bitky. Zde si ho vytipuje organizace, která pořádá ilegální zápasy na život a na smrt, unese ho, nadopuje svinstvem, aby byl abresivnější a pošle ho do arény, ze které přenáší placený přenos do celého světa. Davit zabíjet nechce a prvního protivníka sejme v sebeobraně. Poté už mu za příslibu svobody nezbívá, než vyhrát sérii devíti zápasů (ve svobodu však stejně moc nevěří). Filmek je plný brutálních soubojů plných krve a usekaných hlav, ale neobsahuje nic, co by už nebylo v jiných filmech. Ale všechno pěkně funguje a mě se to líbilo. Za mě 70% :) ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Režisér netušil, zda chce točit bezejmenné porno, další díl Saw nebo arénovou řežbu...Nahoty i krve tu je sice dostatek, ale akční složka je tu zastoupena převážně formou útržků a flashbacků...Samotný nápad boje v náhodně generovaných prostředích mohl popustit uzdu fantazii a nabídnout soubojům neotřelá pozadí, ale to by někdo musel mít aspoň trochu talentu...Samuel L. Jackson už se s výběrem svých štěků opravdu nemazlí... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle béčka, kde poster k filmu vypadá mnohem lépe než výsledný produkt. Na zmíněný poster se napíše něco ve smyslu "Zapomeňte na Karate Tiger" a na zadní stranu nějaký neexistující kritik z New Yorku napíše "Excelentní, dechberoucí, film roku!" Film je sračka, ale není to megasračka, protože zde hraje jistá Katia Winter, která stojí za trošku pozornosti. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Víte, za co dávám tu jednu hvězdičku?? Ještě se mi totiž nestalo, aby jedna z hlavních postav filmu vyslovila větu, kterou jsem měl v tu chvíli na jazyku. Konkrétně se jedná o záběr, kdy Samuel L. Jackson schová hlavu do dlaní a řekne: "Stáhněte hudbu... titulky... a končíme..." Fakt, tohle jsem si přeříkával v hlavě od nějaký dvacátý minuty. Netušil jsem, jak moc se dá v dnešní době zprasit arénovka. A ještě si to ti blbečci dají do názvu. Pane Arnolde Chone, stuntmana si klidně dělejte dál, ale už nikdy proboha nelezte do židle s nápisem ´fight coordinator´. Co to mělo jako bejt?? V dnešní době toto?? Viděl jste poslední dobou nějaká videa na youtubu?? Ne?? Tak si tam zadejte třeba Cyril Raffaelli, Damien Walters nebo Scott Adkins a jestli se z toho ihned neposerete, tak vězte, že tohle chtějí dnes akční fandové vidět. Ne nějaké ušmudlané rány pěstí, které zaprvé nedopadají a zadruhé se jako smyčka stále opakují. Příběhy arénovek jsou téměř vždy dost jednoduché, ale tohle bylo snad napsané za jednu kouřovou popolední pauzu. Tohle mě fakt nebaví a skoro bych řekl, že až uráží. Už aby se dal sehnat ten The Raid... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama