Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

mira007 

všechny recenze uživatele

" Jedná se o roli děvy, která bude pomáhat unášet chlapíky nucené do nelegálních zápasů na smrt do show na internetu, nevadí že budete polovinu času nahá?" " Nevadí, chci být slavná a bohatá herečka!" takhle si představuji první casting švédské krásky Katie Winter, která přijede z Londýna do L.A a přijme první roli v tak hloupém filmu s tak lacinými efekty na stokrát omleté téma, které mi nejvíc evokovalo Běžící muž (1987), s Arniem akorát místo tv show tu máme aktuálnější stream.  Pokud někdo na podobných filmech ujížděl v osmdesátkách, tak i tahle arénovka může fungovat jako neškodná oddechovka, v které se dočká i fajn záporáka Samuela L. Jacksona. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud osadíme nějakou tisíckrát omletou, slaboduchou kravinu o ilegálních soubojích nehezkých otyloňů strýčkem Džeksnem, určitě se najde nejeden idiot, co se nechá nachytat a zkazí si tím večer. Podle oduševnělého výrazu hlavního hrdiny soudím, že se narodil tak šest měsíců před termínem, tak se asi Samuel nechal ukecat svým PR agentem, protože soucit s mentálně retardovanými je IN a tato forma účasti je méně bolestivá, než se nechat oslintávat někde po ústavech při házení plyšáků s rozštěpem do klecových lůžek. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento film je podobný arénovkám 90. let. Hlavní hrdina David Lord má havárii autem, při které umírá jeho těhotná přítelkyně a on smutek neunese. Ve všemožných barech se opíjí a vyhledává bitky. Zde si ho vytipuje organizace, která pořádá ilegální zápasy na život a na smrt, unese ho, nadopuje svinstvem, aby byl abresivnější a pošle ho do arény, ze které přenáší placený přenos do celého světa. Davit zabíjet nechce a prvního protivníka sejme v sebeobraně. Poté už mu za příslibu svobody nezbívá, než vyhrát sérii devíti zápasů (ve svobodu však stejně moc nevěří). Filmek je plný brutálních soubojů plných krve a usekaných hlav, ale neobsahuje nic, co by už nebylo v jiných filmech. Ale všechno pěkně funguje a mě se to líbilo. Za mě 70% :) ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Poviem to narovinu ked som videl mena S.L. Jackson, N. Dobrev, D.D. Kim tak som si myslel ze to bude nieco viac ako bolo. Typek bol nastrazeny agent v roli bojovnika na zivot a na smrt, tieto zapasy vysielali cez net. Rolu zaporaka si zahral Samuel L. Jackson. Typek mal vyhrat 10 zapasov a zato mu slubili ze ho pustia na slobodu, od zaciatku predvidatelne. Dve hviezdy davam za Ninu Dobrev, ktora sa tam fakt len mihla asi 2 minutky a za pekne zeny ktore typkovi dohadzovali... ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Občas přemýšlím nad tím, proč tak charismatickej herec jako je S.L. Jackson bere každej brak, co se mu postaví do cesty. Aréna je klasickej případ škatulky "video film" - tj. snímek, který se nedostal do kin a zřejmě ani do televize a je naštěstí k dostání jako výprodejové DVD v pošetce v každé dobré trafice :D. Aréna je ale také zároveň ten typ filmu, který je sice mizerný, ale ani se mu nemůžete zasmát - vratký příběh, no name herci, spousta pofidérních efektů, ale hlavně že krve je všude pokokot :D. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)

Reklama

Reklama