Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

malylada 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že je pramálo arénovek a jen vzpomínám na časy Van Dammových kousků. Bohužel po první půl hodině, která není tak zlá, jde vše z kopce minutu po minutě. Lutz se prostě neutáhne akční role a Jackson je vyloženě v jedné ze svých nejhorších rolích. Zápletka přes kopírák jako u těchto filmu, ale problém je v tom, že se snaží být něčím víc, což od takového filmu nikdo nechce. Arénové scény nejsou špatné, nemotornost Lutze zachraňují zpomalovačky a střihači. Celkově to je ale bída, s odřenýma ušima......3/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrné a snadno zaměnitelné akční béčko,které se mění v akční céčko vždy,když se na plátně objeví ovarová hlava Kellan Lutz (takže vlastně pořád).Ten už dokáza nevyniknout v tolika filmech a ani tady to není vyjímka.Existuje přitom spousta béčkových hvězd,jejichž vrcholem hereckého výraziva není póza pracově zvaná průjem.Jak už to tak bývá,zachránit to nedokáže ani hvězdná berlička v podobě Samuela L.Jacksona a tak jediným kladem je tu a tam nahá Katia Winter,na kterou se dá aspoň koukat...20% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle béčka, kde poster k filmu vypadá mnohem lépe než výsledný produkt. Na zmíněný poster se napíše něco ve smyslu "Zapomeňte na Karate Tiger" a na zadní stranu nějaký neexistující kritik z New Yorku napíše "Excelentní, dechberoucí, film roku!" Film je sračka, ale není to megasračka, protože zde hraje jistá Katia Winter, která stojí za trošku pozornosti. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa, ake ma vo filme budu cakat boje na zivot a na smrt. Dokopy z nich skoro nic neukazali, len take chabe preblesknutie okolo tych bojov, ktore uspesne dokoncil az do zaverecneho finale, ktore tiez nevyzeralo dobre, ako aj cely zvysok filmu. Ja som sa pri filme nejako moc extra nebavil. Skoda, ze tie boje nepremysleli lepsie, miesto ktorych sa vam pred ocami objavia nie podarene zabery na boj o prezitie. Vsetko je to urobene zle, ale obcas sa aj na nieco dalo pozriet, ale nebolo toho prilis moc. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Typické béčko. Vezměte film "Zabij, nebo budeš zabit", vraťte ho zpět časem o dvacet až třicet let, přidejte trochu krve a nečekanou pointu a můžete distribuovat. A i když je první zmiňovaný snímek minimálně o řád výš, je "Aréna" pořád poměrně koukatelná (a to i přes Kellana Lutze, který mi nikdy nic neříkal). P.S.: Nepřestává mě fascinovat, k čemu všemu se (kvalitní) herec jako Samuel L. Jackson neupíše.;-) 2,5*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno